[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
港場6月[img]https://na.cx/i/4n819Kh.png[/im]

今日消息好震撼

我個銀包仲震撼

雖然港場氣氛好垃圾
但係話哂自己地方無理由唔去
好想聽泰妍講Hong Kong sone

最驚係前排有班唔關事 又買最貴飛
然後燈又無 叫都唔叫下
仲有d係淨影相
如果排除左果d其實氣氛唔會差
最煩係買唔買到飛

一定大把黃牛
自己去買好難買到前排

同埋前排O個D好多都係內部飛...搞到前面淨係機海......有得揀都唔想佢地黎香港開SHOW...

想比較前d應該得跟FC訂呢條路
快達票應該得少量飛 多數搶唔到 or直接買山頂

驚到時連入都入唔到諗住一黎就博中間打後D位算
又唔想跟團

如果博快達票真係做定心理準備買唔到最貴 跟團就算後 但坐埋一齊都係sone氣氛都會好d

如果山頂位正路都買到既

山頂可能好多人混吉咁見係少時就黎打下卡 無氣氛到
港場6月[img]https://na.cx/i/4n819Kh.png[/im]

今日消息好震撼

我個銀包仲震撼

除左太妍con我5月仲有另一場con去睇出血
支那人記住粒樂天糖咪黎同我地搶飛

雖然港場氣氛好垃圾

然後燈又無 叫都唔叫下
仲有d係淨影相
最煩係買唔買到飛

一定大把黃牛
自己去買好難買到前排

同埋前排O個D好多都係內部飛...搞到前面淨係機海......有得揀都唔想佢地黎香港開SHOW...

又唔想跟團

如果博快達票真係做定心理準備買唔到最貴 跟團就算後 但坐埋一齊都係sone氣氛都會好d

如果山頂位正路都買到既

如果港場都有兩場就易買好多
唔知買唔買到飛

雖然港場氣氛好垃圾

然後燈又無 叫都唔叫下
仲有d係淨影相
最煩係買唔買到飛

一定大把黃牛
自己去買好難買到前排

又唔想跟團

如果山頂位正路都買到既

最少應該會有兩場 但都係會難買飛

又唔想跟團

如果山頂位正路都買到既

最少應該會有兩場 但都係會難買飛

韓台港場都去曬先
港場6月[img][url]https://na.cx/i/4n819Kh.png[/im][/url]

今日消息好震撼

我個銀包仲震撼

完全唔比sone透 5 6月連住開

正常呀 抽而家最得閒
完左呢個concert佢返到去都要準備十週年album
如無意外應該仲有個十週年concert
有排佢忙
痴線架 係港場呀我
痴線架 係港場呀

興奮到打錯字
港場啊好感動
六月超得閒 泰妍萬歲

班人已經諗緊點買飛啦
又話國家面前無偶像

不過講真果句,點都好過淨係打卡影相果d人既

班人已經諗緊點買飛啦
又話國家面前無偶像

口裡說不,身體。。。。

班人已經諗緊點買飛啦
又話國家面前無偶像

不過講真果句,點都好過淨係打卡影相果d人既

如果再嚴打勁d d飯站就要轉地下組織飯 好多都話暫定更新 但都繼續偷偷地更
港場6月[img][url]https://na.cx/i/4n819Kh.png[/im][/url]

今日消息好震撼

我個銀包仲震撼

完全唔比sone透 5 6月連住開

正常呀 抽而家最得閒
完左呢個concert佢返到去都要準備十週年album
如無意外應該仲有個十週年concert
有排佢忙

係 估計年尾就有十周年concert

我覺得就係呢個原因先開得咁密
知唔知韓場大概幾時賣飛
今次應該會買官方package唔洗煩
(希望有)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞