[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
其實係咪少左好多sone
真係冇乜幾多個IDOL可以咁樣大遙大擺拍拖冇人理

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

我唔信當時我地呢邊冇人屌 不過最後都習慣咗

14年連環爆好似係得抽係怒屌之外,其他都冇咩野喎

嗰陣我最睇好係允嗰pair

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

抽做乜都比人鬧既

係人地團鬧得勁姐

其實只要對方唔係男idol就無咁多負面野。。。

我又唔覺
泰妍一出碟都好多人推爆左個post
係少留言姐

我又唔覺
係少留言姐

上次小賢同yuri 黎香港都好多人

我又唔覺
係少留言姐

咁當然唔可以追求好似09-11咁多狂飯架啦
好多sone都係讀U番工年紀
無以前中學咁癲

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

抽做乜都比人鬧既

係人地團鬧得勁姐

咁多迷妹又唔見有人鬧

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

抽做乜都比人鬧既

係人地團鬧得勁姐

咁多迷妹又唔見有人鬧

追得少時既好多都係老飯...佢地都應該想見到少時佢地幸福既~邊好似以前咁咁多FF痴線佬

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

抽做乜都比人鬧既

係人地團鬧得勁姐

咁多迷妹又唔見有人鬧

追得少時既好多都係老飯...佢地都應該想見到少時佢地幸福既~邊好似以前咁咁多FF痴線佬

希望佢地快D搵到真愛3字都黎緊喇

只要對方無咁多腦殘粉

演員真係爭好遠

抽做乜都比人鬧既

係人地團鬧得勁姐

咁多迷妹又唔見有人鬧

希望佢地快D搵到真愛3字都黎緊喇

佢地第時都係29歲零N個月姐
上次係hyson仲見到有妹妹飯先覺得神奇
估唔到仲吸到新飯
估唔到仲吸到新飯

係 好多妹妹仔
估唔到仲吸到新飯

係 好多妹妹仔

佢地仲好pro咁

我又唔覺
係少留言姐

仲有妹妹飯添 其實只係個個都大個要返工
唔會下下咁得閒係post到傾
但因為個個都返工有左經濟能力有時間就周圍飛睇con
反而仲實際既支持

反而返工追得仲顛

我又唔覺
係少留言姐

反而仲實際既支持

反而返工追得仲顛

金錢上會更加癲

以前就話係窮學生爆唔到碟...依家大左返緊工既就爆碟入FS同去睇韓場
Package 啲資料幾時會收到

我又唔覺
係少留言姐

反而仲實際既支持

反而返工追得仲顛

金錢上會更加癲

已經準備十週年賣腎

我又唔覺
係少留言姐

反而仲實際既支持

反而返工追得仲顛

金錢上會更加癲

已經準備十週年賣腎

到時會買一箱沖榜
Jessica迎來出道十周年 7/29獻Mini Concert與台粉同歡

Jessica時隔一年將再度以歌手身份登台,將於7月29日(六)在台北國際會議中心舉辦<2017 Jessica Mini Concert in Taiwan>。
2016年5月發行首張迷你專輯《With Love, J》,12月發行第二張迷你專輯《WONDERLAND》。 兩張專輯都獲得極大迴響,專輯中各其中四首皆由Jessica創作,Jessica希望透過創作和歌聲,讓粉絲更貼近了解她,也感謝「Golden Stars」對她的一路支持。日前獻給粉絲驚喜,於4月18日生日當天閃電發表最新單曲「因為是春天」(봄이라서 그래)。
Jessica今年迎來出道十周年,對於首次舉辦的Mini Concert,預告將全力準備帶來豐富的舞台,和「Golden Stars」共度美好時光。
進一步活動相關訊息敬請密切注意本活動專頁哦!

活動名稱:2017 Jessica Mini Concert in Taiwan
演出時間:2017年7月29日
演出地點:TICC台北國際會議中心(台北市信義路五段1號)
主辦單位:亞士傳媒
協辦單位:希林娛樂

#JESSICA #潔西卡 #卡皇 #西卡 #鄭秀妍 #정수연 #Jeongsooyeon #亞士傳媒 #希林娛樂
今年我都畢業搵工,到時供養少時

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞