[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike

舞蹈加強版sica

飯:Cover Up的表演會跳舞嗎?
太妍:當然要跳了 又不是什麼抒情演唱會
飯:我會先叫台救護車再去的
太妍:ㅋㅋ我們會叫的
飯:啊這樣啊?那我只要被載走就好了嗎?
太妍:不過也要全看完啊ㅋㅋ去哪呢
飯:那我會看完之後~再暈倒
終於confirm哂韓場既飛
原來仲有一個月就係
Only Taeyeon, Tiffany, Sunny, Hyoyeon & Sooyoung are attending the CASIO fansign today!
《演藝家中介》 #允兒 預告 #少女時代 將在夏天前 帶著新曲回歸
今日佢地出席簽名會都戴左紀念世越號繫上了黃絲帶
wawawa廁日有個小合體?

今日*
Fan: Other than the 10th anniversary concert, will there be a separate fan meeting?
Sooyoung: (thinks for a long time) I think so~

今日*

係...今日CASIO簽名會..除左YURI, 允同小賢無去~其餘5個都有去
170416 太妍《My Voice》簽名會

170416 CASIO 簽名會

Push

新手貼圖貼到唔見哂, 請見諒

強制握手

強制握手

好慘

強制握手

好慘

抽一臉錯愕

我有套dvd想放 有冇巴絲有興趣接收
All about girls generation - paradise in phuket 6 DVD

tg: mk18mod1
新飯想問有咩綜藝必睇 團綜/固定出演都得
新飯想問有咩綜藝必睇 團綜/固定出演都得

我結,rm,一週偶像,radio star,強心臟等等,其實好多都好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞