[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike

狗仔,我同你交換位置

Jessica迎來出道十周年 7/29獻Mini Concert與台粉同歡

Jessica時隔一年將再度以歌手身份登台,將於7月29日(六)在台北國際會議中心舉辦<2017 Jessica Mini Concert in Taiwan>。
2016年5月發行首張迷你專輯《With Love, J》,12月發行第二張迷你專輯《WONDERLAND》。 兩張專輯都獲得極大迴響,專輯中各其中四首皆由Jessica創作,Jessica希望透過創作和歌聲,讓粉絲更貼近了解她,也感謝「Golden Stars」對她的一路支持。日前獻給粉絲驚喜,於4月18日生日當天閃電發表最新單曲「因為是春天」(봄이라서 그래)。
Jessica今年迎來出道十周年,對於首次舉辦的Mini Concert,預告將全力準備帶來豐富的舞台,和「Golden Stars」共度美好時光。
進一步活動相關訊息敬請密切注意本活動專頁哦!

活動名稱:2017 Jessica Mini Concert in Taiwan
演出時間:2017年7月29日
演出地點:TICC台北國際會議中心(台北市信義路五段1號)
主辦單位:亞士傳媒
協辦單位:希林娛樂

#JESSICA #潔西卡 #卡皇 #西卡 #鄭秀妍 #정수연 #Jeongsooyeon #亞士傳媒 #希林娛樂

gogogo btw香港場呢
Jessica迎來出道十周年 7/29獻Mini Concert與台粉同歡

Jessica時隔一年將再度以歌手身份登台,將於7月29日(六)在台北國際會議中心舉辦<2017 Jessica Mini Concert in Taiwan>。
2016年5月發行首張迷你專輯《With Love, J》,12月發行第二張迷你專輯《WONDERLAND》。 兩張專輯都獲得極大迴響,專輯中各其中四首皆由Jessica創作,Jessica希望透過創作和歌聲,讓粉絲更貼近了解她,也感謝「Golden Stars」對她的一路支持。日前獻給粉絲驚喜,於4月18日生日當天閃電發表最新單曲「因為是春天」(봄이라서 그래)。
Jessica今年迎來出道十周年,對於首次舉辦的Mini Concert,預告將全力準備帶來豐富的舞台,和「Golden Stars」共度美好時光。
進一步活動相關訊息敬請密切注意本活動專頁哦!

活動名稱:2017 Jessica Mini Concert in Taiwan
演出時間:2017年7月29日
演出地點:TICC台北國際會議中心(台北市信義路五段1號)
主辦單位:亞士傳媒
協辦單位:希林娛樂

#JESSICA #潔西卡 #卡皇 #西卡 #鄭秀妍 #정수연 #Jeongsooyeon #亞士傳媒 #希林娛樂

gogogo btw香港場呢

Sica香港會唔會有空位
sica成日黎香港但又唔開香港場
有冇人知首爾場官方幾時出飛? 往年好似開賣日2星期後已經出,今年咁遲咁既
港場package黎啦,香港人快啲買啦
有冇人知首爾場官方幾時出飛? 往年好似開賣日2星期後已經出,今年咁遲咁既

韓場O個邊O岩O岩出左飛
香港場package香港人買唔買得 正常門票有冇話幾時開賣

買左,899美金究竟係住咩酒店

個package係坐位定企位

冇講,不過買得package肯定係前排位

冇講,不過買得package肯定係前排位

899美金

一定係住文華東方
金申英4/9 電台聊到太妍:
1. 對我而言,太妍像是一位過著很無聊生活的藝人。但她很開心。
2. 我和太妍開車去兜風,問了粉絲對她來說是什麼。太妍說「粉絲是那些會一直愛我,也是成就我的人。我真的很感激他們。」
金申英4/9 電台聊到太妍:
1. 對我而言,太妍像是一位過著很無聊生活的藝人。但她很開心。
2. 我和太妍開車去兜風,問了粉絲對她來說是什麼。太妍說「粉絲是那些會一直愛我,也是成就我的人。我真的很感激他們。」

無聊生活
開hall10 一定難買到痴線

唔知有無fans club 開團票 我想睇show

加埋有冇2500個位

加埋有冇2500個位

Molamola 仲以為開arena 點同人搶飛
Fans club會有團飛嗎
唉點搶仲要得一場?

[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/26/160522_f897b29ba6b4a1abd6de3e3933b554e8.jpg[/ig]

加埋有冇2500個位

抽既號召力點會食唔到ARENA

[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/04/26/160522_f897b29ba6b4a1abd6de3e3933b554e8.jpg[/ig][/url]

加埋有冇2500個位

抽既號召力點會食唔到ARENA

你地覺得可唔可以見證到史上最高炒價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞