[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
想問咁多位sone 台灣場可以有咩方法買飛?

http://mypaper.pchome.com.tw/sandy9613/post/1370783958
台灣3埸 香港1埸 公平咩
想問咁多位sone 台灣場可以有咩方法買飛?

今次好似外國人好難買 淨係可以指定台灣銀行atm過 仲要即日拎飛 應該要台灣人幫手
你可以上超級圓頂個fb睇睇

其實香港可唔可以做到台灣今次咁 對真正想睇既當地人嚟講幾正

其實原本得2埸,係台灣SONE爭取加多一場,只要香港SONE向SM爭取同d飛唔夠,係有機會加場

其實原本得2埸,係台灣SONE爭取加多一場,只要香港SONE向SM爭取同d飛唔夠,係有機會加場

如果加多一場只係為左令到啲贊助商派免費飛比更多路人,咁我寧願得一場
依架香港場係咪除咗黃牛 已經冇分法 預咗搶唔到
內部係2500
有冇黃牛經驗 信得過嘅Ig fb?
內部係2500

正價2500咁貴咩?
我預上次圭賢個價 1600一張
內部係2500

正價2500咁貴咩?
我預上次圭賢個價 1600一張

唔知 內部價差不多?

如果加多一場只係為左令到啲贊助商派免費飛比更多路人,咁我寧願得一場

冇計 香港演唱會係咁 應該會加11/6掛
希望fan club有多d飛啦

有冇link
如果買唔到真係七點一邊睇ig 喊到第二朝

有冇link

未有消息
SUNNY BIRTHDAY PARTY疑似5月15號開
好奇問一下,之前你地global package用特區護照佢係分你去講中文架車定講英文架車嫁
我買左5月尾機票去台灣,sm先公佈抽抽台場日子
唯有手動搶港場
唔好意思 借一借位清一清屋企d珍藏

Be Sweet On (Tiffany) 1st Photobook 'You're The Apple Of My Eye'

Girls' Generation - Girls' Generation In Las Vegas (Photobook + DVD)

TheStephi 1st photobook (Tiffany)

All About Girls Generation: Paradise in Phuket

Girls' Generation Official Photo Book Holida

以上物品可以交換
有興趣ge巴絲/想要相都 可以聯絡我
tg: wai0607

好奇問一下,之前你地global package用特區護照佢係分你去講中文架車定講英文架車嫁

一間酒店一架車

個導遊中英都識少少

都聽得明既
2500香港內部買得過?

炒風不可長

炒風不可長

冇計 唔知可以點

炒風不可長

冇計 唔知可以點

介紹俾我

炒風不可長

冇計 唔知可以點

介紹俾我

如果2500係最前...

我會想買 求介紹

炒風不可長

冇計 唔知可以點

介紹俾我

如果2500係最前...

我會想買 求介紹

內部應有得前?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞