[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike

各位巴打
雖然我都知泰妍黎HK開CONCERT好難得
但想經非官方渠道買票既真係要小心謹慎一D

各位巴打
雖然我都知泰妍黎HK開CONCERT好難得
但想經非官方渠道買票既真係要小心謹慎一D

無錯~之前大把新聞話O係D咩IG同FB度買飛~結果比人走數~係決定買既...請自行承擔風險

搞錯呀, 點解會係Hall 10, 場細都唔講喇, 音響奇差喎, 喇叭同mic都好差, 一定影響抽抽發揮, 抽抽到時實金爺上身黑面

明明上次apink都係Hall 10,唔明點解佢地依然繼續唔知死揀Hall 10
搞錯呀, 點解會係Hall 10, 場細都唔講喇, 音響奇差喎, 喇叭同mic都好差, 一定影響抽抽發揮, 抽抽到時實金爺上身黑面

明明上次apink都係Hall 10,唔明點解佢地依然繼續唔知死揀Hall 10

認為金爺叫座力唔夠驚坐唔滿

無知一問,上次apink用hall10係差成點?

我兩邊都買齊下,我有朋友試過有方法最後階段搵到bigbang 靚位飛,我照搵佢地。但當日我同時都會自己手動買,如果有靚位,我張自己撳既1480會平兩百放俾冇飛既sone

sone打有愛

無知一問,上次apink用hall10係差成點?

睇左apink場, 音響我覺得還好, 以泰妍場呢張圖黎講 我坐block b最前
都幾遠下.......
睇完都係覺得hall 10 係on99的
btw 求13日首爾場飛, 求入場, 咩位都得, telegram : sg3981
唉 撞咗無得去

未買過演唱會飛,原來睇youtube演唱會鏡頭影到果d人都咁有錢

未買過演唱會飛,原來睇youtube演唱會鏡頭影到果d人都咁有錢

果啲真係握手位嚟
[獨家]最強vocal 鐘鉉x太妍 出演《寫生簿》,最初公開合唱曲
[獨家]最強vocal 鐘鉉x太妍 出演《寫生簿》,最初公開合唱曲

預計五月六日播出,五六!(重點錯)
Yoona will record guide narration in both Korean & Chinese for Innisfree 3rd VR adventure content 'Innisfree Wonderland'
Yoona will record guide narration in both Korean & Chinese for Innisfree 3rd VR adventure content 'Innisfree Wonderland'

見inisfree如見允
韓場飛已攞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞