[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
黑珍珠

港場見

港場似係6月頭,泰場公布28呀,台灣場之後一個星期
港場似係6月頭,泰場公布28號,台灣場之後一個星期

要睇埋曼谷場幾時開先知 如果尾站係香港就好

要睇埋曼谷場幾時開先知 如果尾站係香港就好

曼谷場咪就係28號開lor 所以港場好大機會係之後嗰個星期
一定要買到飛一定要努力買飛
泰研6月來港開show

20號生日,唔通咁好彩同日開con?

我都係20號生日 同日開當生日禮物
今個月又慳d洗既動力了

今個月同下個月要捱面包啦
買咗最平package....順便賣埋粒腎
推 終於有番個post

恭喜你成功進貢

呢個只係開始~台灣場同港場先係主菜
今個月又慳d洗既動力了

今個月同下個月要捱面包啦

下 有面包食咁好 咁貴,不了
我都係食塵算

我D面包係面包鋪唔到掉出黎KA JA
SNSD CASIO G-SHOCK Fansign Event on 16th 2PM at Starfield Hanam

恭喜你成功進貢

台場不了 之前港場我都係一場企一場山頂

恭喜你成功進貢

中7巴打又諗住全部去哂?

韓同港都應該會去...依家諗緊去唔去台灣場姐

恭喜你成功進貢

去啦 唔係唔去呀?

太近...未必請到假
上次韓場真係好正 啲舞台效果同成個氣氛
最後U R個到
唔知港場同台場氣氛會點
建議有錢既巴絲去韓場睇一次

恭喜你成功進貢

去啦 唔係唔去呀?

太近...未必請到假

唔係唔去呀,我都諗住全部去曬

恭喜你成功進貢

去啦 唔係唔去呀?

太近...未必請到假

唔係唔去呀,我都諗住全部去曬

攞到假你謊我唔去咩..公司未必肯放我走呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞