[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
有無sone 打 join過 sm global package

係咪無得揀位 求其劃位比你?

台灣怕買唔到飛 有啲想join

會唔會有人都會考慮

抽位

越貴啲位越靚
有無sone 打 join過 sm global package

會唔會有人都會考慮

抽位

越貴啲位越靚

台灣好似琴日已經爆咗

會唔會有人都會考慮

抽位

越貴啲位越靚

台灣好似琴日已經爆咗

我見佢仲寫住 available 架喎

唔通要落左order先知有無位

會唔會有人都會考慮

抽位

越貴啲位越靚

台灣好似琴日已經爆咗

我見佢仲寫住 available 架喎

唔通要落左order先知有無位

仲有位,我都諗緊去唔去好

會唔會有人都會考慮

抽位

越貴啲位越靚

台灣好似琴日已經爆咗

2場爆哂? 唉如果香港1場又細場既話咁點算驚買唔到

佢話強制取消左D飛....可以咁做應該係SM出手LA.....

咩事呀 好驚喎

佢話強制取消左D飛....可以咁做應該係SM出手LA.....

咩事呀 好驚喎

就係唔知原因,但正路係sm發現到嗰d飛係黃牛所以取消左佢

咩事呀 好驚喎

咩事呀 好驚喎

秀英被選為JTBC 2新的系列小品劇 "能夠知道的人們(暫譯)" 主人公!

"能夠知道的人們(暫譯)" 是指在SNS上能夠確定彼此關係的朋友,該劇是描寫相較於周邊人們雖然都認識卻無法知道彼此真正內心的人際關係。

本系列小品劇將以網路劇的形式於今年下半年通過JTBC放送。

飯:''LSK155" 怎麼樣?不要太在意後面的數字

圭:想打想流?!?! (認識的哥哥裡面的流行語 ''想打架嗎想流血嗎''的縮寫⋯電視兒童😶)

170408 Seohyun - Shake It ('Love, Still' Encore Concert) Fancam 서현 직캠

https://www.youtube.com/watch?v=UtbAYtSVius

08042017 Jessica Jung - Fly (FANCAM INFLUENCE ASIA AWARD 2017)

https://www.youtube.com/watch?v=4v8aOBPubjU

08042017 Jessica Jung – WONDERLAND (FANCAM INFLUENCE ASIA AWARD 2017)

https://www.youtube.com/watch?v=fTQ-iwYVJl0
Tiffany will be MC of the 15th Korea Times Music Festival at LA Hollywood Bowl on April 29th! The 4 hours' show!!
170413 [Hanteo] Taeyeon #MyVoice (Deluxe ED) 24:00 KST: 1,163 copies. Total Accumulated: 35,932 copies.
Sica有 new single
These top Korean celebrities made the cut for the highly respected and recognized Forbes 30 Under 30 Asia list.

Forbes has just released their 30 Under 30 Asia list and top Korean celebrities such as Eric Nam, Jay Park, Pony, Jessica Jung, Choi Misun, and Irene Kim as well as other prominent non-Korean celebrities such as Kris Wu and Samuel Okyere.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞