[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike
樓上位sone打,將鍾意打成中2,呢度就無咩所謂,出到出面因住比人x爆你
以前都係聽下泰妍ost
solo後開始做左泰妍飯
最近睇得多泰妍綜藝做左少時新飯
healing camp, radio star,s oshi channel, taeng9cam, tts channel, 強心臟,金申英正午的希望曲等等都睇返,少女上學去同埋其他好舊ge就係睇youtube highlight

遲左十年,以前啲fd睇就唔中2韓國整容風氣,好後悔 泰妍好智障好正

呢排開始迷jessica 仲有無節目介紹

發現自己中2一樣好慢,宜家先接受同中2kpop,但都係中2old school個type韓星,新個啲正睇blackpink同埋個個香港劍擊手got7個jackson

好智障好正

推薦Jessica&krystal

同埋舊kpop組合先係最正

有無人知熄哂燈定唔知喺黑房摸嘢嘅綜藝係咩
以前都係聽下泰妍ost
solo後開始做左泰妍飯
最近睇得多泰妍綜藝做左少時新飯
healing camp, radio star,s oshi channel, taeng9cam, tts channel, 強心臟,金申英正午的希望曲等等都睇返,少女上學去同埋其他好舊ge就係睇youtube highlight

遲左十年,以前啲fd睇就唔中2韓國整容風氣,好後悔 泰妍好智障好正

呢排開始迷jessica 仲有無節目介紹

發現自己中2一樣好慢,宜家先接受同中2kpop,但都係中2old school個type韓星,新個啲正睇blackpink同埋個個香港劍擊手got7個jackson

好智障好正

推薦Jessica&krystal

同埋舊kpop組合先係最正

有無人知熄哂燈定唔知喺黑房摸嘢嘅綜藝係咩

恐怖電影製作室???
太妍會feat鍾鉉新碟主打曲Lonely 24號6pm出
太妍 香港con 6月10 7pm!
宋玧妸 x 林潤娥,雙yoona將一起出演JTBC綜藝節目 "給一頓飯秀" 。
有冇人想要依兩本?

一本係the first photobook
第二本係paradise in phuket
想要就telegram我啦,我平賣俾你地
https://telegram.me/si1108
《TAEYEON solo concert "PERSONA" in HONG KONG》時間: 2017年6月10日 (星期六), 7pm

《TAEYEON solo concert "PERSONA" in HONG KONG》時間: 2017年6月10日 (星期六), 7pm

好想買到靚位

好想買到靚位

我到時直接買global package算,俾錢sm賺好過俾黃牛賺

好想買到靚位

我到時直接買global package算,俾錢sm賺好過俾黃牛賺

巴打住海外?
Package一定要海外fans先買得
住香港買唔到

好想買到靚位

巴打住海外?
住香港買唔到

10/6 殺呀!!!!
幾時開始有得賣
幾時開始有得

好想買到靚位

巴打住海外?
住香港買唔到

應該唔止一場
一場既話難買到痴線

撞咗旅行啊屌 好傷心

撞咗旅行啊屌 好傷心

改期啦

撞咗旅行啊屌 好傷心

改期啦

molamola 買曬package
想問咁多位sone 台灣場可以有咩方法買飛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞