[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike

感覺香港好難買到飛

唔使感覺,直頭係難

睇山頂唔難嘅 係前面難

會唔會有信用卡可以優先購買
我第一次睇冇乜經驗

有,但無分別,內部會扣超最前面d飛,所以都係難

咁咪永遠都買唔到啲握手位

咁係咪即係要去台灣睇
韓國撞左考試

買牛就有握手位,但自己禁 ,唔係無機會既,難d lor

唔明
睇場演唱會都咁難
知唔知韓場大概幾時賣飛
今次應該會買官方package唔洗煩
(希望有)

好似係4月12號賣飛。。。

感謝!再留意下先,印象中package遲一兩日(好似係)

Package係早過公售架好似

我第一次睇冇乜經驗

咁係咪即係要去台灣睇
韓國撞左考試

唔明
睇場演唱會都咁難

如果港場既話,多數者係快達票賣,通常都會有咩信用卡優先買飛,自己去禁即係去快達票鬥快買飛,但主辦會扣起好多飛做內部飛,大多數都係最前嗰d位,放得出黎公售既唔係有好多前面既飛

我第一次睇冇乜經驗

咁係咪即係要去台灣睇
韓國撞左考試

唔明
睇場演唱會都咁難

如果港場既話,多數者係快達票賣,通常都會有咩信用卡優先買飛,自己去禁即係去快達票鬥快買飛,但主辦會扣起好多飛做內部飛,大多數都係最前嗰d位,放得出黎公售既唔係有好多前面既飛

買牛係上淘寶定fb gp
上大陸吧買得唔得
上大陸吧買得唔得

得,你點買都ok,總之張飛係真既就ok
知唔知韓場大概幾時賣飛
今次應該會買官方package唔洗煩
(希望有)

好似係4月12號賣飛。。。

感謝!再留意下先,印象中package遲一兩日(好似係)

Package係早過公售架好似

係咩 thx
官網global pack 係咪即係上次泰妍同TIFFANY果次個唱官方包酒店同飛同接送 但要自己買機票果種?
官網global pack 係咪即係上次泰妍同TIFFANY果次個唱官方包酒店同飛同接送 但要自己買機票果種?

咁係咪即係要去台灣睇
韓國撞左考試

唔明
睇場演唱會都咁難

兩樣都得,前題係你認為信得過先買,但fb gp,ig嗰d危險性大好多
好興奮 但又怕港場無氣氛
主場package兩粒鐘後開賣

咁係咪即係要去台灣睇
韓國撞左考試

唔明
睇場演唱會都咁難

兩樣都得,前題係你認為信得過先買,但fb gp,ig嗰d危險性大好多

保險d就面交啦,郵寄我覺得信唔過

唔明
睇場演唱會都咁難

應該話除左一手比飛一手比錢,如果唔係點都信唔過

邊間?
屌早知買特別版 出完之後又出咁狗
泰妍宣布單拖開騷舉行亞巡 香港有份

韓國女團少女時代的泰妍近日再推出個人專輯《My Voice》,音源成績十分優秀,高踞各大排行榜。而她所屬的SM事務所今日宣布泰妍將在5月12日至14日在韓國舉行她第二次單獨演唱會,之後會正式進行亞洲巡迴演唱會,並落實會到香港、台灣、曼谷等地開騷。

當中台北場已於今日公布泰妍將於5月20日及21日舉行兩場演唱會,而香港主辦方面則表示泰妍落實會來港開騷,預計於6月舉行,但時間地點未定。而泰妍亦於社交網公開演唱會的海報宣傳,表示望與各地的粉絲見面。

http://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170407/bkn-20170407125522115-0407_00862_001.html
泰研6月來港開show
泰研6月來港開show

20號生日,唔通咁好彩同日開con?
六月頭都唔係香港 千祈唔好六月頭啊
泰研6月來港開show

應該星期五六日開嫁嗱
泰研6月來港開show

應該星期五六日開嫁嗱

冇生日禮物收
泰研6月來港開show

應該星期五六日開嫁嗱

冇生日禮物收

之前收過聖誕禮物
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞