[Sone]現在是少女時代!西卡生日粗卡! SONE又要賣腎供養少時

1001 回覆
41 Like 20 Dislike

星期一係咩網搶飛?

《TAEYEON solo concert "PERSONA" in HONG KONG》
售票公告:
公開發售點: 快達票售票網
公開發售日期: 2017年5月8日(星期一) 上午10時
網上購票: http://www.hkticketing.com
購票熱線: (852) 31 288 288
- 快達票將額外收取每張門票顧客服務費。
- 公開發售首天只透過快達票網上及購票熱線發售門票。
- 每人每次限購4張。

[演唱會詳情]
時間: 2017年6月10日 (星期六), 7pm
地點: 香港亞洲國際博覽館 10號展館
票價: HK$ 1,480 / 980 / 680
主辦: DREAM MAKER ENTERTAINMENT LIMITED
演出策劃: S.M.ENTERTAINMENT

唔該哂

[img]http://i.imgur.com/oRsEkgG.jpg[img]

即刻做左wallpaper lu

有無SONE台灣場係買到飛..

買咗韓場package嘅sone打收到email未?
好心急
好心急

開埸既一至兩個星期前先會有
好心急

唔該曬
好心急

唔該曬

我4月19日已經收到佢封comfirmation mail 仲順手update埋D個人資料同航機班號俾佢

宅女look上班

宅女look上班

好心急

唔該曬

我4月19日已經收到佢封comfirmation mail 仲順手update埋D個人資料同航機班號俾佢

有酒店資料個啲?
好心急

唔該曬

有酒店資料個啲?

有啦 成份資料俾哂我 你試下拎返個number SEND去SM問下
好心急

唔該曬

有酒店資料個啲?

有啦 成份資料俾哂我 你試下拎返個number SEND去SM問下

好啦,問下先
唔該晒sone打
問一問就即刻覆咗
住urban place
桂圓見到呢張圖會有乜感想

Yoona to attend JTBC 제53회 백상예술대상 53rd Baeksang Arts Awards tomorrow at COEX on 3rd 4.50PM

Love&Peace 豪華限定版
[全新]The Best New Edition特典
I Got A Boy Postcard Set
Yoona to attend JTBC 제53회 백상예술대상 53rd Baeksang Arts Awards tomorrow at COEX on 3rd 4.50PM

禮服允

好正
就黎到韓場大日子,好期待呀
好期待好期待x2
一諗到可以睇cover up 同make me love you就kit一聲笑出黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞