20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
ppp housing 問與答 有問題都可以問
上咗岸? interview通常問咩 你GPA幾多
上左,問你點解想入housing,跟住會base on你個人資料再問深入d,基本上當吹水咁因為如果interviewer都仲係個個professor, 佢會希望想搵d真係想讀housing既人。我3.3幾,算n手飯,所以依家低gpa既其實唔洗太驚話唔會收
聽日加油啦巴打
有冇人知BUCIE grad咗係出CIE嘅cert定係咩?
利申:廢柴一名
BU 無 Reference letter 係咪會仆街
交咗錢可唔可以係Supporting Documents up Reference letter
都問year1 cgpa 得3
但sem3爆4會唔會加professor 印象分
*想
呢科好唔好讀?
你預左食N手飯都得
多數睇第1年既成績
要收既前面收左大部份
後面比你拉高番
可能都已經係講緊得番唔多位
諗緊會唔會比其他人易d食n手飯
Ielts對低GPA嘅人重唔重要
咁咪冇機
科科份份assignment 都過mean 10分以上
保守估計gpa都3.8既
。。。又係報咗先知cry
一星期一日,16個人
中文定英文
有冇人有poly interview, 呢個時勢大概幾時先有得in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞