20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
你朋友收到咩大學既science offer
我都想知道ust
朋友收到biotechnology offer
想問下見到上面好多巴打都話有bu interview
但bu main round deadline唔係1月2號咩
啱啊 睇唔透
你朋友year2?
介唔介意講佢gpa幾多?
唔清楚
但好似3.8x
好羨慕我都報咗biological science
希望有機會一齊做同學
一齊加油
早報早享受
介唔介意講佢幾時收到offer
想問下社科係咪通常最快都要2月先出offer?
上星期
Btw真係好想知有冇人收到UST Biological Science
我都報咗
未收到
non local no mainland唔係指大陸或者外國人咩?
關於cu 一問,官網寫regular deadline系12/2,但吾系應該截左deadline先至一次過收人既咩?依家收到cu offer既巴絲打系報advance round定系regular round deadline前已經會開始收人?

我想問如果我依家報regular round系咪都系等12/2 deadline後先開始派interview?

利申:in完ust 等緊消息,想報多間
Ching interview加油
如果冇得改時間就放棄份工啦不過呢d理由應該可以接受 起碼我返工個到俾到prove就得
想問下bu同cityu啲supporting documents可唔可以後補
想問下city如果要報晒year1同year3係咪分別要比2次錢?
定如果meet唔到year3嘅requirements,佢可能會比year1 offer?
想問City 有咩商科算係較好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞