20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問gpa2.4 報含大year2 BJC有interview 基本上係咪收硬
有無文科仔收到offer/ interview
邊間u 要up cv?
好似咩聲氣都無咁 見其他科已經in緊人 定係其實文科一向都遲啲?
你咩分先?
想問下edu 啲教育科開始in 人未
3.0-3.3/4.3唸住用先前ielts6報上去spa/gcs同ges先 之後再博過6.5 報上ais/ppp/ss 手足覺得點?應唔應該6都照放上city先? 感激
依家仲未開始搞non jupas算唔算遲
之前發夢太多 依加又要趕assignment
報左city ppp, LU soc sci, philo 嘅early round,全部無消息…
其實最快應該係幾時有email?🤔
應該唔難呱,我諗點都吹都下既
盡力啦 巴打
Btw 呢知都仲味收到任何一間大學email 大約幾時會有🤦‍♂️
gpa 幾多
City cs 有interview?
巴打咩科?
其實唔係未出interview既就ok咩
一日未出offer同interview佢都應該未正式篩人
最多都係冇first round offer要等main round
只有GPA先係重點
巴打year 2? 有d科好似有interview
始終盡快報會好d
唔係發發下夢拖拖下又會唔記得報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞