20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
紅磚logsitics 3.2尾 first round入左
唔係今年
想問有冇巴絲知道EdU嘅online application system
如果未submit 但又打好晒資料 save咗
但又想等到late round先submit嘅話
打好嘅資料同埋save咗嘅record會唔會好似BU咁remove咗
要重新喺late round再打過晒啲資料?

想問下BU 係咪淨係睇first choice?
second 會唔會都有機interview?
如果你唔認同同性戀 對你價值觀好大衝擊 同埋無興趣讀好悶 上年9 in過 比左offer 我 但諗左好耐都無要到 唔好成日諗住係cu 就好想入 依科好廢
識人無興趣同埋價值觀唔同讀到好辛苦
Ching你幾時in?
In左之後幾耐有offer?
我上年3月尾 in 放左做second choice 估唔到佢都in我 但無咩點準備 interview 氣氛相對輕鬆 好似大家傾計咁
好唔該晒
我仲應唔應該交文
好想等ibba 不過要等到4月
交左就有
夫復何求
HKU non-jupas 個system 係咪無得upload transcript?
見佢有行School Transcripts waiting for upload...但係無upload個制...
yr1/yr3?
開始取消通識科
咁edu 個通識教育仲有冇用
今年dse多唔多人
degree holder,報左second degree,12月就interview,好緊張
我upload去other document 果part
唔會removed 但想問點解要late round先submit
有冇巴絲都收到cuhk bme interview?
今日收到 唔知去唔去好
利申 讀sci
真心唔好為左CU個名入 呢科同global studies top up垃圾黎
感謝巴打
我想等埋sem3成績再買transcript先再交application
ching 幾多分ga 因為我都報左bme
你可以放左application 再後補cert的
因為late round 會更加難收人
3.8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞