20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
咩科?
唔出席冇offer 加粗字話唔俾改日子
如果真係好想要個offer就改機票
想問ust department知唔知我系報佢program 既1st choice 定2nd choice?
咁我唔改唔得啦
Gpa 唔夠入暴大 又唔想淨得shitty 同OU 揀
我記得好似知 interview個時佢問其中一個人揀左xx做first choice知知佢個first choice同依家in緊呢科有咩分別
Thx. 假如2nd 出左offer 而1st好遲先有,最尾會自動reject 2nd choice?

依家in完2nd choice,但1st 仲未覆過。會唔會因為我放2nd 而影響派offer?
留名
呢個我都唔清楚 我都係今年先in睇下有冇其他人答到你
你呢個情況都係要睇下你好唔好彩食到n手飯 我諗你可能要等到8月尾或者9月頭先收到offer都未定
絲打我都係lingu Translation wo
有冇人知係咪得city lingu edu有year2 entry???
點解 city bms上年起唔再收senior year
我都收到了,ee尋日仲叫我去in,嚇到我以為入唔到ce
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞