20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
City個啲推高哂
睇返space 嘅天書
可以試,但你要肯定你呢個sem個分唔太低
我覺得還好,一般都3.5 up
之前啲人吹到過3就有咁
報下IM 報下edu ,city 同 bu 都可以試下之後報既時候記得係ielts 為寫pending!!! 感之後你再update 番成績就得
睇科,有d科3.3 3.4都ok,3.5就最穩振
City 快啲出
等佢開飯
之前報左city ppp senior intake,前幾日報埋first year entry,交埋錢,但就無顯示落Submitted Applications度。想問下city係咪唔可以同一科報first year entry又報senior intake?
應該有機會係
屌,跌左兩舊
有冇商科人已經有offer?
ive 3.6up 都無 city ee interview
有冇ching 有 cu engine yr 1 同埋 polyu engine(邊科都得) 嘅消息?
請問有冇人試過early round報CU journal
我Asso cGPA 3.75
有冇機會有conditional offer?
Conditional個分又要幾多??
因為yr2啲科好似冇乜可能去返3.7x
唔該大家
用錯晒啲emojisorry!!!!
唔計未開始in果啲
正正常常有手有腳嘅
12月中之前都應該收晒offer了
你講乜柒
係咪想講用返asso year 1嘅成績報返UG year 1?
講到1999咁做journalist
ching 想問吓你gpa ,我都報左sport但仲未有interview
3.8
想問下有冇玩u team
港隊
wow, 咁鬼勁,點夠你玩啊ching
唔好咁講,勁既人大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞