20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
想問有冇得補交ref letter?
如果geog掂嘅,依科係絕對唔錯
以家係唔係好似仲未有商科出OFFER?
dse幾分又冇想讀咩科又冇要人點幫你呀
我都想知 屌
Dse17分 中文2左 讀緊cc mkt 但想上翻bu film 會考翻個中文試 我想知係咪通常year1走都係主要報main round 同埋幾時報會機會會大啲 唔該
你仲唔快啲報deadline都就快過
我上年報bu佢話如果你係local嘅話佢唔接受igcse一定要dse
利申最後冇報bu
Ais有冇early round offer
唔該晒你
知唔知道media and communication 幾時再派
想問下cityu im early round 幾時有offer
Ok thanks
Main round報唔到extended round得唔得 我又冇reference letter 同埋如果咁講咪姐係冇可能year1走 但佢地一唔一定要full cert 如果係咁仲報唔報好
我都係得2個sem
我睇表見有人UST CS派左offer收唔到係咪冇機了
利申 有email叫我去information session
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞