20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
我都唔知,同問
我無報global studies, 但上年聽過某個有offer既畢業生(商科) sharing

好似係~20mins 2個prof. in 1個人
問點解佢讀商科, 但排choice 會econ後過gs
(當然唔好老實答gpa唔夠)
另一條就問佢有無聽過某個唔太出名既國家

個畢業生話其中一個prof. 成日係fb出旅遊post
準備interview既話可以睇下
CU Gender既同學仔交左文未
冇份交文
想知一月in 最快幾時有offer
有冇攻略
未交 想等first choice
gpa?
真係有興趣先好讀
Ching好似好有心得
究竟用咗p/f會唔會有代價
More more
好彩我唔洗p/f 我科科都咁勤力

p/f點會無代價
我反而係功課大部分都有90以上 有一兩科midterm得7成分
我隱隱約約都係咁諗 所以pf不了
midterm佔重呀 你賺
IA係....?
Poly logistic gscm已經唔係gpa<=3.3水泡
BBA IN AVIATION , LEM ,ITC 先係
除左itc , 頭兩科唔洗in 過3.2就派offer
識你讀緊aviation final year , 已經幾份工等緊佢
入面又輕鬆讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞