20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
又唔好咁講 bu city poly都唔睇dse的
想問今年bu city 同ling u hiistory咩情況

Cut off幾多,得3.5x

同埋推薦信係咪可以後補?現加淨係報咗city
Cccu都無
City history唔難入 3.5都好穩下
不過city history今年好似有返 interview 唔知有冇記錯
有冇人收到cu offer
有冇人收倒cu mae written test呀
一齊打大佬
目標唔係3大 不過本身都有19分 但係city poly應該都睇英文成績架嘛?
同埋想問interview大約幾時 驚考唔切IELTS
City mkt尋日先in完 不過city講到明睇重ielts有冇6.5
Polyu im interview god
想問hku personal statement 係咪submit 完之後係support documents 到upload?
可唔可以問下gpa幾多? btw 可唔可以留telegram ,我都諗住報mkt
thx,順便想問下其實係咪主要寫點解想入hku or 讀呢科?
一係你加我
https://t.me/Tommbe00
你仲報咗咩科?
最想讀bu 機會如何
thx
好想食city 商科early round 唔洗interview個水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞