20/21 NON-JUPAS 專區 (6) 人人有書讀

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
唔喺開頭嘅英文字出生日期下面都有英文字,a代表有居留權,z喺香港出生
我想問下bu嗰個non JUPAS gpa個表係邊度搵到?明明之前見到但而家唔見咗
大專生點可以連咁易google既野都唔識 就咁打bu non jupas gpa第1個已經係
我就係咁樣搵過 得2017之前
第1個result
http://admissions.hkbu.edu.hk/en/degree-diploma.html
你搵到嗰d pdf都係佢官網放出黎
Interview仲要有兩round 佢睇重你interview多過GPA好多
我都有搵到呢個 但佢嗰個位有得㩒唔係淨係for apply? 都搵唔到gpa表
你究竟有冇拉落去睇
sor 原來自己眼殘
呢個表有咩用
冇3.6咁高
cu多中哲,所以我冇報到,不過印象中收既多數係3.6up
而bu上年個mean睇上面都好似去到3.3,所以今年可能未必3.4就直出offer
如果你想讀philo,可能揀bu就穩陣d,不過宗哲呢科又唔係好專philo,所以你可能考慮下其他文科/社科
cu 政政好似出左interview
我3.6x未有
gpa?
有Hku nursing senior entry interview 1月頭
Math test
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞