[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#33

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
796usd+99.38運費 用UPS送好fit

睇啱就去馬啦
http://www.lagom.nl/lcd-test/zhs_white.php

剛買ips 32寸,只睇到第1個.....

另外mva,睇晒全部9個

你地ips,睇唔睇到9個

呢個你上LG個網有得睇
搵番個mon嘅model
Owner's manual同Quick setup guide都有
大概係3個圈咁嘅樣 sor我表達能力差
Thank you, 諗下買唔買, 買就配定先
唔係有12個咩
PA32UC IPS睇到11個
fs2735
睇到252, 253只可以隱約到所以唔計了
我用AMOLED睇都係睇到11個
mva睇到全部都幾勁
本來買32 mva平面,32寸得曲面

局買32 ips

新手一問
用緊R5 3600 + RX570
想請問$1500以下24吋mon推薦邊隻?
屋企隻mon用咗10幾年
暫時睇啱Philips 241E9
唔該哂
但我另一部低階ips 都見到11個喎
想問下 around 2k budget
想問下 around 2k budget 想要2k ips freesync 有無咩推薦?暫時見到
Acer Nitro VG0 VG240YU 好似幾唔錯,但係得假8bit(好似係6bit chok 出黎) , 本身有諗過dell u2518d, 但之後會上5700xt, 又想要freesync
大約$3000
24" 打機用
S2417DG 大家點睇?
想問下各位巴打
你地個mon上x27官網:
https://www.acer.com/ac/zh/HK/content/predator-series-design/predatorx27

個背景會唔會見到一階階色?
類似咁:
唔會
唔會

我個mon會見到 好銀眼
巴打你係用緊A卡定N卡?
利申用緊X27 + N卡
PA32UC+2080TI
你係咪條MON線問題?
TN就係放棄畫質換低reponse time for打競技game
咁你4k 低hz用TN係為乜
一句柒咗囉好未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞