[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#33

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
冇訊號輸入都咁樣
壞mon
壞啲咩?
長闊高其中一邊不可超過 140CM、或長闊高三邊總和不可超過 250CM

本體81.371 cm x 27.359 cm x 56.145 cm

斷估連埋包裝唔會超過140cm或者三邊加埋250cm掛
唔知呀,我見有巴打講渣你問一問好
佢剩係答我總之超左就拒收,無話件野有無超
我拎左把尺出黎度140CM到底有幾長,結論係應該唔會超size,正常包裝塞個兩舊發泡膠頂多每邊多10幾CM
Acer VG270K bmiipx 因乜解究仲平過 2k 既vg272up 明明ips 4k 60hz 4ms 加個廢hdr 冇得較高度 但amazon做緊2500 hkd
頂,早知用bns,以為唔得,用咗個支那仲貴
岩岩sd左email問dell個邊個包裝既尺寸,等佢覆,如果真係超左我就要cut單但係我真係好想要件貨
無事嘅!
好似無乜人講依隻
但係真好平
好似有Package尺寸睇
我上次email問都無reply
VG270K 4k 得60hz 冇廣色域 冇咩成本高既地方
vg272up 2k但有144hz+廣色域 剩係呢兩樣野都成本高
搞左半晚腰都斷

有冇死點/其他問題?
啱啱先搞起
睇落就無乜問題
已射
咁你日日對住你自己部x27咪好傷身
原來有粒死點 無仇報
想請問24吋4k係唔係冇咩選擇
打算買個用黎駁macbook pro
咁佢定位係入門4k嘛 但入門4k唔係tn板已經好好 基本要有既野都有 係估唔到咁平姐不過都係諗唔掂要入門4k 定2k144 諗住電腦同ps4 pro共用
幾年前LG 27UD58 IPS都做到3千蚊
加個HDR對成本影響不大 因為都冇谷高個SPEC推HDR
電腦顯示卡夠勁 又中意細緻畫面就4K啦
真係完無得搞? 無退/換果啲?
唔搞啦 無視大法
喺邊位到
你令到我超不安了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞