[#Mon#Monitor] 電腦螢幕集中討論#33

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
點解bf唔係amazon買?
其實3420點解咁多人講,無hdr,利申唔識芒
aw2720hf ?
有D係有D唔係
價錢同3420差唔多就其他表現差好遠
價錢遠超3420既就近乎完美
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1sX0fpMbiO5NOiSaCX9gBAzojEV3jCpJK2ZlkTay-Fik/edit#gid=0

PG35VQ 完美,但差唔多成3萬蚊

LG有幾隻都有HDR,尺寸仲大D,但其他數據表現差3420好多
淘寶有好多30吋 21:9 1080p
因為我錯過左BF,得返cybermonday既優惠
反應時間2ms
刷新時間120hz
支援Gsync

RGB夠哂型,後背靚仔到飛起,信仰品牌

加上喱個價位性價比簡直屌打哂所有moon
反應時間2ms 明顯係吹出黎
LG NANO-IPS之前都俾人踢爆過假1ms
21:9 2ms好大機會都係假
正如我黎緊砌個部aorus信仰機一樣
貴過雜砌兩千度,性能無差好多,但這就是信仰

另外就係dell好似可以轉移保固地區,真係出事都可以搵返香港dell。另外用料、造工、代工普遍會俾人認為好過其他品牌。多數信仰品牌都係咁,性能睇唔出有咩差別,但拆開舊件先會知係靚D
信仰係無價
如aw2720hf 係2K就好
寫左出黎就信住先
CQ32UQ 新蛋連埋運都唔洗7千
CG32UQ
我星期一 三點買,佢四點dead
有冇人有cal mon 之前隻spyder 5借左俾人無回頭 有冇好介紹, 雙mon d色差好難頂
i1 display pro
呢隻唔差
平平地想買個新mon
想問下~$2500 VG278QR好唔好用
我貴你千零蚊買,但如果黎到我手無穿無爛,我都覺得物超所值
最怕係集運會出事
係美馬都係$6200
呢隻寫明console gaming monitor
如果係電腦打機既32" 4k係咪有其他更好
過來人here
外國買連運20600
香港買26500 4年保
好難簡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞