有冇人知點解沈旭暉呢排咁撚黃

399 回覆
953 Like 33 Dislike
睇落有性格乾淨利落經營關係唔錯有學識有學歷
香港人就係鐘意做世界仔佢係classic既級數
咁多人like

不過香港既未來靠依位學者is死得
721之後佢就表左態
你訓左好耐?
又分化
其實呢類人都明政府係源頭
只係好多時佢地都係睇勝算做人
覺得抗爭者無機會贏 所以唔敢企埋去支持
好似想當年 何韻詩杜文澤咁 兩傘運動一輸 會賠上自己前程 被人封殺
呢鋪大家見到希望 多左人豁出去
佢應該仲有一堆藍到黑嘅上流朋友?
點解唔會大數據喺好多範疇都用得著
而且佢係political science同international relationship
梗有幾個日日係到玩批鬥
分化19仲易過沈生啦依家
沈生依家貼地之餘黃撚到金
19仲係離離地地 聽光明頂有時柒下柒下
一個社會就應該要有中間派
去協調左右兩派
尤其係分歧激烈既議題
係中共統治下唔容許呢種人存在姐
一定要人去歸邊
佢講過,做中立係最有份量
反而偏向一邊會令對家唔接受,講既野都聽唔入耳
堅離地城:沈旭暉國際生活台 Simon's Glos World
2 小時 ·
🇨🇳 過去幾個月,屈小姐式深藍朋友、內地網軍、小粉紅天天大駕光臨這裏,昨天卻忽然不見了。親,掛念您們呢。建議大家看看這幾天的牆內世界,終於發現官媒宣傳下的香港,完全是一個平行時空。

其實,好似當年河水不犯井水,大家互不干預、相敬如賓,咁咪幾好。
香港大撚把人都騎牆,穩穩定定溫水煮下都由你,唔好太離譜就算,今次共產黨完9全亂黎,一次過想將香港大陸化
Agger
點會要一個學者出黎選
佢自己都唔會想做
風見雞
多個朋友好過多過敵人
近排係fb like左佢唔少post,搞到變左頭號粉絲
記得佢之前講過,最初諗住既然係自治,就可以係制度裡改變政府決策。
但慢慢發覺根本唔係自治,而係被老共監控,所以就跳返出來。
聽住先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞