有冇人知點解沈旭暉呢排咁撚黃

399 回覆
953 Like 33 Dislike
以前一直都係世界仔,講嘢兩邊都唔得罪,最多都係偏黃少少踩下界,但呢個運動開始就係咁發聲,而且下下都直指對方pain point.
呢啲大是大非嘅時間佢都敢出聲,唔使再食兩家茶禮?
區議會大奇跡日!
感謝所有不分化,不割席既選民!
你地叻叻豬!
因為佢係騎牆派
民意去邊佢就倒去邊

唔好忘記當年魚蛋革命之後
佢秒速割席仲走左去新加坡

呢世都唔會再信呢條牆頭草
收L皮啦!
一見到民主陣型既政治明星,就系到帶風向 。。。
樓上做乜9 呀 洗乜春

香港仲有230萬人未登記做選民

登記做選民備戰立法會

登記唔洗錢,何樂而不為

[香港立法會選舉備戰] 學習美國民主黨如何為2020年總統大選總動員
https://lih.kg/1756444

佢同攬炒爸唔知有無關係呢 始終國際關係都係講人脈
已經落腳新加坡 冇包袱
佢咁善變仲好啦,當佢風速計
攞左歐盟護照。

但係問題有啲人當佢指路明燈KOL呢
因為佢老友比人打到爆晒肛
大家好!想同大家介紹一個新 Channel- FundHKers
https://t.me/HKersFund

唔知大家平時捐錢捐開邊到?
星火?立場?
但其實香港仲有好多機構要大家支持!Channel入面會不定期Share唔同類型嘅機構同眾籌比大家課金。

Admin會Factcheck眾籌嘅可信程度,認為可信同有急切性先會推比大家!

當然捐唔捐 捐幾多 由自己選擇
就算能力所限都可以Share比身邊朋友。總之一句到尾,香港人撐香港人!
你班柒頭又玩分化呀⋯⋯
理得佢點解
多一個咁有份量既黃絲
歡迎到極啦
佢一個人講野既帶風向能力,勁過全部連登仔加埋啦
典型牆頭草
重有佢有一次曾經講過話之前唔企得咁明顯係因為佢家庭,佢家庭根正苗紅,驚如果立場咁明顯會令家人不滿,但而家已經唔理得咁多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞