|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
聖誕節會唔會有特價大作?
因為香港出咗ESHOP 所以會鎖香港卡係其他ESHOP 買嘢
咁買左美版game 點買隻game dlc?
想買美版Game 入左eshop後俾錢入信用卡話唔俾用呢隻信用卡 請問可以點做?
唔撚係掛,日本都鎖?
香港eshop真係唔出好過出,而家仲累街坊
因為同屋企人爭機 買多左部 想問有無得單一隻game save過落部新機度

但都係跟acc
岩岩用香港visa係日eshop買完冇事
咁都好d,仲有個避難所
日本無事 本身想買美版 變左變日貴少少
.
唔好意思, 新手想買switch, 睇post見美eshop好似用唔到,要用日eshop
想問下用tap n go,可唔可以係日eshop用? 有冇人有經驗?

同埋睇過話d game有冇中字係睇eshop唔知look落去就睇到,但我未買機,睇唔到 想問下其實係咪大部份game都包中文?
美shop用唔到,日shop都未必用到,因為香港shop開左
收xenoblade 2 $260
xenoblade 2 黃金之國$150
dq11s $260
八三旅人$260
元屯天交收優先
回錯post
US eShop holiday大特價已開始
https://twitter.com/lina_kojika/status/1207138756647538689
喺香港既話佢就會比黑店呃走左個保養
mario Zelda smash 個d game係咪唔會有折? 定係折過一兩次?
有冇game update list
夜啲再開post
由大至細排?
主角最大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞