|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
留意Aeon,不定時有貨,尋日我同其他巴打正價入手。
邊間
全線,不過應該賣晒了。
咁快
隻Game唔係狗源代理咩
定還是好似主機咁直接同任天堂攞貨
我估百貨公司有自己採購拎貨,不經狗源,我同日見sogo 也有,不過是on 9 炒價,$980. sogo也一直缺貨。
唔好意思
尋晚啱啱入坑開左個香港ACCOUNT俾埋年費先知無咩野玩
請問一下,
我係可以直接將香港個ACCOUNT轉做日本地區
定係需要開多個日本ACCOUNT先可以買GAME?
上一頁先答完,拉上一頁睇啦
點解Mario Odyssey會打贏其他Mario Games?
利申: 暫時得一隻鬼屋3,想買其他Mario系列game
THX
新手建議睇頭post,基本會解答左你好多問題
未有實質證據之前都唔好俾到機會狗源賺錢
雖然話主機佢地係直接攞貨,唔代表Game都一樣係
呢隻Mario都卡?搵唔倒定技術問題?搵唔倒就睇攻略啊,唔玩落去太可惜
泡泡龍好唔好玩?
請問三國志13,值唔值得買呢?

叧外應該買下載版,定還是實體版好呢?

因為我見e shop賣緊$429

利申:會用lite玩
搵唔到d咩?
沙漠好似係要落地洞打隻王
三國志14都黎緊啦
1月尾出,忍下手啦
on no 就爆post又要執頭post
因為呢隻算係super mario 64續作
open world level design 同creativity比其他mario幾好
不過月亮略嫌少少重複 每個地方都要做家務咁清月亮

個人覺得super mario galaxy 2最正 真game of all time 重玩性一流 有挑戰性 能力菇同odyssey附身比得意啲 最緊要係真係賣創意 關關都唔同mechanic boss打法又創新 不過因為有玩家玩到頭暈 當年賣得唔係幾掂

odyssey 賣64情懷 主打合家歡同開放世界探險 都係主要搵嘢 自由度幾大 難度比較低 最難嘅都係爆機後內容 都算有挑戰性 個人認為trailer個暴龍gimmick都boost到個銷量 加上好多人第一隻switch game都係呢隻同zelda 銷量冇記錯好似係galaxy 2 兩倍

利申odyssey爆咗三次
三國志呢啲留返係pc玩啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞