|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
呢個係bug
想知點解?
依家啱啱先打到水遺跡
算劇透,你爆完機再玩到某個事件就知
想問下有冇人用無線耳筒玩switch
用邊隻adapter,延遲嚴唔嚴重
電玩直銷$99個個得唔得?
好似有隻叫genki
未用過,網上話幾好
凍 乾
做好保暖 保濕
陣間見
今日維園任豚聚
成5舊水
我連佢個新product 一齊買 成千銀
諗諗下好似好貴
不過買左就算
等佢寄黎玩下
有無人買lite
全新都係21xx 點解唔買新
就係見到呢隻都幾貴
所以想問下有冇人用直銷網個隻得唔得
因為我見個款Bluetooth得3.0
下一個全新大作係咪要等到下年3月動森...
3.0咁撚on9?
3.0 你問下係咪打錯資料
依家4.2都已經outdate
用3.0 連藍牙耳機應該delay 成幾秒
又到左冰河時期
btw 仲有幾隻GAME 買左未開
DQ11S 符文4 火紋 礦石鎮
應該挨到下個旺季
巫師未得閒玩 ringfit未買到
想請問一下各位巴打,迷你TV dock有無邊隻推介?想入返一個黎用
其實好多game買左翻黎都味打爆或者味開 真係唔知點算
想問妖錶4 如果完全對妖錶係0認識 玩落會唔會唔知做緊乜?
標準答案 wd40
之前有人用副廠tv dock整壞機
【香港資訊】12月13日起香港地區將舉辦「冬季特典」活動,凡購買行貨Nintendo Switch或Nintendo Switch Lite主機,即有機會獲得「Nintendo毛毯」一張。

※數量有限,送完即止。
https://www.nintendo.com.hk/topics/article/a_191209_01.html
#nintendoswitch

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞