|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
因人而異
Xenoblade 2 爆主線70-100hrs度 計埋支線各樣就更多
XB2 DLC 1X-20hrs
XB1 HD 未出 但原版同第2集長度差唔多 新版仲會多左個地區
鍾意DQ應該都會鍾意Xenoblade
2隻都係心目中最好玩jrpg
知唔知邊度有得買stardew valley實體版
歐版

用埋淨翻個張券買算
大家會唔會買switch版 minecraft ?同PC有冇大分別?
Xenoblade最正係睇落好悶 玩落就知個戰鬥系統好正
的確係 買埋DLC成6 700
我買DLC果時有平 好似半價 唔係好記得
我就係 漂到玩唔到 塵封咗好耐
出劍盾先解封 依家冇事了
網上有教撥開塊膠唧d潤滑油
試過work但我成塊膠扯出來
宜接淘parts 換,
換兩邊蘑菇比起主機手制槽易換好多
主機槽既螺絲,有落螺絲膠
整手制係咪要預約
已經連續4日訓得4個鐘
新手一問
係咪要做左online 會員先可以入eshop(日本) 買game?
點解佢會問我拎序號既
機價好似都企得好硬
大家覺唔覺得機能差?
switch game D 二手價都硬過ps4 好多
你應該set左香港地區, eshop同會員冇關
可以睇置頂,好似已經出左確實日期係今個月17號係

1. 港服eShop目前只提供兌換功能, 冬季先會有得直接買Game
目前港服買game要上 https://store.nintendo.com.hk/

2.帳號地區可隨時轉(Online會員地區會跟住轉) : https://accounts.nintendo.com/
3年都唔出新機
幾年前一直無買就係因為機能,而家又想買
其實ringfit 8000yen 去日本買既話缺唔缺貨?
4k 60fps 部機可能要貴1倍
全世界都缺
之前BLACK FRIDAY買左JUST DANCE, 而家心郁郁唔知買唔買埋健身冒險好.....得自己一個人玩
部機咁細仲想4k 60fps
可以玩30分鐘就冇電
最多人投嗰隻game 入唔到圍選GOTY
TGA真係得啖笑 睇新game發佈算

https://thegameawards.com/brackets/players-voice?round=3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞