|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
想玩依隻
想知係switch run 成點?
屋企得部舊電腦, 啱啱好達到隻game最低要求
依家考慮緊買pc版定switch 版
諗住eshop買炸彈人,返校,八方旅人,

有冇其他推薦,今晚一次落單
係,我都等緊Update/Patch咗先買
係呀,耐唔耐就會crash一次。我玩咗40個鐘,一共大約自動退出咗10次。隻驚冇自動儲存,所以有時間就save下啦。

Switch版雖然可以帶出街玩,但容易閃退同畫質差過其他平台嘅版本。

如果要買嘅話唔好買錯,美版冇日文(但可設定日語配音),日版冇英文。無中文版。

P.S. 個人覺得幾好玩,可以好似Pokémon咁捉怪嚟用,好得意
NBA playgrounds 垃圾中垃圾
格鬥game 不嬲係賺DLC 個浸
仲有一張卷未用 (7月到期), 唔知買咩game好, 黎緊都好似冇咩game好玩
留黎買動森
主機方面已確定豐澤/百老匯/Aeon/Uny嘅係唔經代理商直接同任天堂拎貨

唔係得Aeon/Uny係?
麻麻地, 之前玩過手機個隻.....玩得耐重複好悶....
mario kart 好定 大亂鬥 好玩d?
你搏佢出年上半年可以出xenoblade 1 重製囉
Castle Crashers Remastered 係咪出左, 黠解好似唔見有?
高清化加個膊頭應該唔洗搞好耐掛
呢隻仲期待過FF7
原來日本eshop係冇 轉區買黎同d小朋友玩先
有無人係US E shop買咗生化危機4 ?
想知有無中文 thx
任天堂發表「RingFit Adventure供貨不足道歉啟示」

https://www.nintendo.co.jp/support/information/2019/1129.html
佢地之前啲紙皮變死貨
應該無諗過今轉咁好賣
八方有特價?
見凶澤Promotion 買長電版(新)Switch 加 五佰幾蚊有RingFit
睇app,
最平澳洲285hkd
南非295
dragon ball xenoverse 2好唔好玩?
見到唔洗一舊水
全區中文
無貨啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞