|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
DLC都有特價?我剛剛又重玩…想買DLC
係,zelda DLC兩日幾個區30% off, 而家過左了
black Friday 前幾日開始我就唔可以再用美acc + 港paypal 買驚, 焗住用信用卡
日acc + 港paypal 到尋日都無問題
香港資訊 Nintendo eShop 已決定將在12月17日(二)更新
從此將可以直接在Nintendo eShop上購買,並且也能獲得My Nintendo黃金點數

Old news?
今日有日期同話有點數
新資料片閃退頻率高咗,而家玩到最後一個回合就可以科技勝利但直接卡死咗過唔到,一結束回合Load兩野就閃退,重開幾次都係咁
*舊版switch
美森買左ring fit, amazon 代理既唔送香港要捱貴多幾十蚊
血咒係咪唔係全區有中文?
有冇巴打知妖怪手錶4++點轉中文?
巴打買咗?實體係唔係有個妖怪徽章送
有但我冇拎
咩價入手
想問下點解無得轉地區

g gen個save 開咗係呢個account 先發現條code要去香港shop入,係咪無得救
唔洗益狗源
行經狗源,仲見到後生仔、學生幫襯

屌那星,佢地撐警架
海外eshop會唔會封香港信用卡?
係咪用晒海外eshop啲金幣穩陣啲
今日會否有符文偷跑
係咪link咗 老任id / 未用曬啲credit ?
正常唔會封,真係到時先知
金幣好似跟地區,唔記得轉咗就清空定可以轉番海外地區仲係到
The Legend Of Heroes: Trails Of Cold Steel 3 Is Coming To Nintendo Switch
英雄伝説 閃の軌跡III
我知金幣跟地區唔會清空
但如果封左信用卡尾數比唔到錢
變相啲金幣唔夠好難用
沒有這個必要
四又唔一齊出 淨係出隻垃圾三
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞