|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
淨係打咗六張一兩關
打到中間feel到有d疾
第二點想問下,係咪同一個account,只要轉唔同地區,就可以一時日本eshop 買game,一時就美國eshop咁樣?因為我開左好多個account 只為某一地區買game
Holy
係,可以轉地區買,不過d金幣不共通只會分別留係每個地區
唉... 咁起碼唔駛開多個account,我而家開左差唔多6個,個打機只會用一個
大奶奶
有好有唔好,睇個人姐,我就鐘意一個地區一個acc,唔使上網轉
LEVEL5 「ドラゴン&コロニーズ」が2020年2月17日をもってサービス終了
...2019年6月18日(火)より配信を開始し、

https://www.gamer.ne.jp/news/201912190074/
1年都冇
level 5 d手機game真係隻隻都咁伏
Switch 有冇出過Star Wars Battlefront 2 ?
Google到 但Game鋪搵唔到
數碼版價錢

今年TGA贏左fans投票個獎
你直接買升級定實體?

想知之前買日版實體 今次買中文實體 個save有冇繼承
直接升級
呢家有咩方法買到健身冒險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞