|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
switch 玩3a大作
有個問題想問,係港伏買Online個序號可唔可以用係個日本id度?
見港伏$155抵屌過日本2400羊
利申:已google
好多都係教玩family
但係今年班fd個個都話唔續所以出年要轉個人
而家日服個online因為未到期購買個人plan係灰左唔比買

所以想知個人plan需唔需要好似家庭咁要切換去香港入完code先轉返去日本。因為日本果邊仲有D coins係度,一轉就會冇晒
唔可以直接入既話我到期硬食2400羊算
又唔係玩唔到
就算你係pc玩一樣會遇到
我關閉左隻game再開返就冇事
巫師3本身係幾多bug下
最嬲一次係bug左個任 唔知邊度開始冇自動save
手動save都save唔到 要玩返差唔多兩個鐘前既野
轉地區日本coin唔會無哂
你見邊度平轉區買code入完之後再轉返去日本d coin會喺返度
買啦
甘平,唔使諗
有冇人有買switch pro手制?
個兩個藍紅手制又細又唔好渣
玩到手都痛,同埋成日冇電
pro手制抵玩
人做game廠佢做game廠
做到konami咁連唔打機既人都屌就真係少見
邊個叫你唔正正經經去打牌,四圍亂咁走
終於有
跟日版一樣可直接download唔駛入on9 code
屌,講起就嬲,
次次玩都唔知點解昆特全收集呢個任會失敗
睇落唔吸引
係 擺明拆散黎賣 高塔玩法我覺得唔太好玩
Switch 有冇d類似吞食天地咁可以multiplay既橫向動作game? (prefer 2D) 魂斗羅太伏唔計
女朋友開左美國acct,想轉美國acct 買,credit card但係要入zip code 先得用, PayPal 唔知點解唔得

PayPal 同信用卡都係香港註冊
Zip code上網搵就有,記得揀tax-free既州份
用SWITCH玩呢隻GAME 已經係一種錯誤
有呀,大左唔想下下開電視玩,LITE係床玩一流
而家好似1400內都有好抵屌
唔係呀,冇問題
都係玩卡
可以手提mode玩幾好
買左畀個仔玩
初初連訓教都要放隔離
而家放左係度封塵話要係電視玩(即係繼續同我爭機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞