|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
下 好多game都冇
聽日就知可唔可以繼續做日本人
Thanks 聽日整整
回鍋
https://t.me/jacky19325
求健身冒險
佢試下又鎖區
我機都賣撚埋佢呀
其他國家其實有無得好似香港咁亂咁轉區??
就算佢鎖區 我最多未開多幾個帳
聽日發生咩事
而家所謂鎖區係擋creditcard
即係好似隔離罪大咁張卡唔係日本發行就比唔到錢
不過其實都仲有PayPal Japan既
不嬲都係話擋creditcard姐
都唔知做咩吹到話繼續做日本人,講到好似部機唔可以再轉區咁
睇返依家半殘版既香港eshop其實D野響咁多個eshop黎講算合理,D game都算叫做齊,就算唔可以響其他eshop買都唔大影響
PayPal jp可以用香港卡?
可以,我PS都係咁買game
MHXX個製作人走咗仲有無人接手出NS版添
走唔走都唔會有,死左條心啦
capcom到底會唔會有新game出喺NS都係一個問題,而家啲小ip都懶得出新作,得返可以用re engine輕鬆套用嘅大作

入城試過兩次跌左落水
而家玩玩下破晒圖,load save都係破圖
屌佢老母Rockman EXE 流星洛克人呢啲唔見晒
火影幾時有新game出呀?
有冇人會買monster farm
MH STORY正, 3DS個時整左幾隻龍上齊哂珠打塔
Celebrating Mariah Carey's 'All I Want for Christmas is You' reaching #1 on US's billboard chart
https://www.youtube.com/watch?v=2RtI5UEZlzU
港版eShop已出

&
都係用信用卡買,咁直接game就得有咩意義
而家街賣既Jon con 仲有無飄移問題?
無既話,買對新好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞