|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
咁睇定啲先,出左兩個月都未 fixed...

Cross rays 又話lag...
長電版ns 玩cross rays係咪都lag
想問咁樣係爆哂mon貼同mom
定淨係爆mon貼 底嗰條係重影

搭單問邊到有整switch mon平
淨係搵到官方有得整 貴到買多部都得
下面係個Mon 反光
膠mon 好難爆的

應該
應該係爆玻璃貼
整走咗塊玻璃貼咪知有冇爆mon
整走咗如果真係爆就一定要換mon
唔整走真係爆就由佢住先
幾十蚊貼過張啦
裂左既貼可以有碎久而久之整花你個真moon
Nintendo TOKYO
11月30日(土)13時現在、ご入店までの待ち時間は約5時間になる見込みです。

想問美服買GAME可唔可以去返日服買DLC?
佢自己都估唔到
我地都估唔到
DLC貴過game
往年日服有冇搞black friday/ cyber monday 減價?
香港有冇得賣鐵道日本-睿山電車?
好似話純搬3DS版冇改良
猶豫緊係咪真係買
black Friday特價有冇game介紹
我想買switch 迪士尼 tsum tsum 個部主機
我見普通switch 有分普通版同電池加強版
想問tsum tsum部機係唔係加強版
同埋依加邊到有貨
同問,最後都係忍唔到手買左DBZ 同炸彈人
我見大埔game舖有實體,4舊幾
唔一定得 有啲game分區
dbz好少人用
美國eshop入個postcode有咩用?
用credit card/paypal有咩要注意?
US eShop

LEGO City Undercover – $8.99 (was $29.99)
LEGO Worlds – $7.49 (was $29.99)
Mortal Kombat 11 – $29.99 (was $59.99)
想問下點解無乜人放overcooked 1+2合集
有無師兄想放
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞