|Switch機主討論(129)| 健身冒險 | Mario/Sonic東京奧運 | 路易鬼屋3 | 劍盾

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
好彩冇同人賭j
姐係今年tga得bd2
連dlc5都無
睇幾粒鐘最驚喜原來係bravely default 2
呢隻夠架喇
真係等左好多年
no more heroes 3
E3講左啦都算
大家覺得買東京奧運定mario olypmic開心啲!
又搵返revo作曲太開心了
全城炒價缺貨
點解要平幾舊水賣?
分各4落雙防?
好貴...玩多幾次JUST DANCE先
The Game Awardsにて、『スマブラSP』がBest Fighting Game賞をいただいたそうです。ありがとうございます!

なお、私はその瞬間、バリバリ仕事中でした。
https://twitter.com/Sora_Sakurai/status/1205328667137544192?s=19
得豬肉獎緊係唔去啦
仲有一張券想換多隻game同屋企人玩
老豆以前鍾意玩魂斗羅街霸果類格斗game
marvel定大亂鬥會啱啲
Nintendo Switch「パズドラGOLD」は2020年1月15日発売予定です。希望小売価格は1,500円(税込)。ダウンロード専用です。
https://pad-g.gungho.jp/
仲要等出年四月屌你老味
second ryo d曲冇乜聽得入耳
我都係用剩一張卷, 唔好買marvel 爆左機基本上就玩厭....
依家唔知買咩game好, 黎緊又冇咩大作....
唔同style
但有幾首我都幾中意
你有啲咩
火紋XB2 Astral Chain玩左未
唔係

多數原因係HP單雙數問題
呢隻game 除左卡比獸之外HP單數係必需
(卡比獸要腹鼓,因為佢特性貪吃鬼半血時發動樹果回血)
個數值如果係16倍數-1就更好,因為天氣傷害係最大HP 1/16
16倍數-1即係少一滴傷害
同埋人地用剋屬招打你扣血量一定係雙數
腹鼓係扣自己一半血加攻擊到極限
單數血量的話腹鼓原未過半,食鹽水傷害唔會X2
仲有D盾本身冇攻擊力但有門牙呢招扣一半血既固定傷害招

總之就單數好處多,16N-1使用效果更佳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞