不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
paula 係paulas choice?
有冇邊幾種推介
用緊bha liquid, b3 booster同有色防曬都滿意,不過隻防曬對白肌嚟講唔算淺,有時搽太多就會覺得暗咗(我搽防曬慣咗有多冇少),但用啱份量就幾好用

之前black friday發癲/貪free gift又買咗moisturizer同azelaic acid不過未用明明我已經有skinoren同to嘅azelaic acid
你要瘋狂打先有機會通
Skynet真係好鬼痴線
Excel碎粉超級好用 唔係打手
我由上上年用到依家
一共回購左5盒

我係乾到連夏天都覺得好乾既人黎
Lm
我send email好快覆㗎 絲打快啲試吓
有個美容師同我講 其實心理都好影響皮膚

可能有啲人用貴嘢 享受個種貴婦feel自然覺得自己真係靚到好似貴婦咁咁個人都精神啲又靚啲
做facial針清
有無絲打要整睫毛 眉 眼線呀
去幫下黃店手啦

唔好意思阻到你睇正經野,但係我鋪頭真係頂唔順喇..
https://lih.kg/1812816
用緊佢既洗臉, 去角質pads, jelly mask, cream - 回購咗3次
CREAM 可以一物多用,平時我會拎黎搽埋手 頸 身,敏感係鎮靜到,但唔可以expect 佢拍得住la mer
利申:la mer, FAB 都用緊
la prairie 全日唔甩妝 唔洗補,陶瓷肌
我sd左好多封都冇覆到見佢地址係長沙灣諗住踩上去問
我都無人覆,電話根本唔通
真無助
見到樓上有絲話打通覺得好神奇 我打左幾十次都係通一下就cut左
真心考驗毅力 打左三日佢先聽我一次電話
係咪得返打電話呢條路?
我覺得kielhs 嗰隻仲垃圾啲
不規則分享 | 化妝品 + 護膚 35
https://lih.kg/1813939
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞