不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
粉刺夾邊到有得買
有無遮瑕膏同mascara推介
Mascara自然唔誇張就夠
想問您買左未呀 想買呀我
呢隻野真係超好用
好用到喺日本一次過買咗十支擺屋企
我係超級油眼 用呢個完全唔會溶 仲可以hold到全日
真係hold到全日 我眼影眼線可能已經甩咗 唯獨眼睫毛仲喺到
超級自然 之前啲人推etude house curl fix 但都係會溶同埋超級易曱甴腳
呢支點樣搽都唔會曱甴腳!
不過呢支野要配mascara remover先落得乾淨 普通眼唇卸妝卸唔甩
平時返學唔化妝都會夾眼睫毛 睇落精神超級多 同學話完全睇唔出係搽咗mascara 以為天生睫毛咁長咁濃
自從遇到呢支野我無再諗整角蛋白
係咪呢支啊?

係呀!
心動 普通眼唇卸妝敷完都卸唔走
懶 唔想買多支mascara remover 落卸又多個step
我用開bifesta眼唇嗰隻卸唔走
我用kiss me mascara remover其實都好方便 好似搽多次眼睫毛咁掃上去 刷個牙再用油/落妝水抹臉就乾淨哂 因為啲remover抹嗰陣會帶走埋啲眼線 直頭當埋卸眼妝個step
記得買紅色 黑色我覺得冇紅色咁好用
1028好好用 完全唔溶
有無人用過opera哩枝?都見有人推
我兩枝都無用過諗緊去日本買邊枝好
呢排天氣開始乾 大家用咩粉底架?
我本身混合偏油 夏天用double wear 但呢排用太乾 秋冬想試下其他 求推介
Mufe reboot
bobbi brown 蟲草
Guerlain 24k
想試下reboot 絲本身係咪乾肌?
我諗都係
不過reboot coverage都比較低
枝野係講緊枝mascara ?
但易唔易甩?好驚熊貓眼
我以前喺sasa卓悅果類舖頭買
不過我諗百佳屈臣氏都有機會有
成日啲人話fu完啲清潔mask有嘢浮出黎
我冇一次係見到有嘢浮出黎
係咪我問題
我第一次用果陣覺得好正,所以分左啲俾朋友試,點知佢都話無野浮出黎
有無其他絲打解答到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞