不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
不過我淨係敷dmc個凍膜先見到嘢浮
其他清潔mask都無試過有
未用過dmc
但用過好多其他咩白泥等等等等
完全冇有嘢浮出黎
咁可以考慮下dmc
我自己又係敷泥mask無野浮
dmc敷完真係好有驚喜
我用kiehls白泥/glamglow/之前好hit印度泥
敷完都無咩料到
dmc敷成個鐘就見到好多白色點點浮哂出黎
攞粉刺針輕輕力已經吱哂出黎 超爽又唔乾
christophe robin玫瑰味髮泥
lf買2送1 驚用到下世都未用完
想放返一罐出嚟
唔知幾時先到貨 仲有無人想要
$200 到咗貨交收先收你錢 (最好港島
係!!!!真係好多謝一眾絲打瘋狂吹奏dmc
俾你講兩講 搞到我好想即刻敷一次
Labseries好冇用
有關義賣活動 係度update返各位絲打
多謝咁多位踴躍支持!我地收到超過200件items嘅捐贈喇
所以round 1嘅捐贈會截一截
如果想捐嘅都可以填form 我地會視乎情況再決定搞唔搞round 2 到時再聯絡絲打們

有關義賣嘅更多資料 將會係我地嘅ig
@hkbeautycure上面公佈
大家可以去follow返 或者share比身邊嘅朋友!

再次再次多謝各位絲打嘅捐贈
Jurlique 半價 排隊排到傻
有冇絲打試過邊隻保濕好用?次次做facial都比人話塊面乾到生粒粒
或者有冇人試過diy 護膚品?
想要!仲有無
有! 留tg? 到貨我再搵你!
混合性偏乾想試秋冬專櫃粉底求推薦
鼻同額頭易甩皮
之前買左set whoo (紅色)俾老媽子(5x) 佢用完臉有光澤 白裡透紅咁 宜家再再幫佢轉左set 天氣丹 開心做用中
係咪由化妝水買到cream就Ok?
https://petitions.whitehouse.gov/petition/hongkongers-support-congress-introduce-and-pass-be-water-act

支持美國推出be water act同將來通過佢
快d入黎簽署
表達香港人既支持和立場, 對付班賣港狗官同奶共派
呢排大家無乜聯署要簽, 比個任務大家, 就係簽左佢同發出去比人簽
哩set?
人血饅頭王HK Apocalypse 梁樂聞無去過示威!搵黃色經濟圈水原來真藍絲,俾咗資料小心!
https://lih.kg/1773154
bearpalm

等你 thx
你嗰set係秘貼 係基本護膚set上再加多2-3step 促進皮膚更新 你媽媽之前冇護膚習慣就唔做咁複雜住
Agger
黑色有d曱甴腳
絲打有冇試過係小三美日買嘢? 上網睇d人話呢間野賣假貨
btw 請問邊間網購有heme買?
HKTVMALL 仲要HEME官方代理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞