不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
絲打想去咩印 b310隻成分去印應該唔夠力
樂敦個管身好難用 同埋liquid vit c開咗半年後好快氧化變啡色 變左色就無用
買vit c粉好d the ordinary幾十蚊一大罐
前2日岩岩試左呢間 針清黎講,我覺得無其他美容院咁痛,之前去個幾間都好痛。 仲做埋aqua peel同嬰兒針aqua peel幾舒服,但效果就一般。 嬰兒針就真係補到水,唔錯。 不過環境就麻麻囉。但我覺得做左咁多treatment都唔太貴。所以環境就唔緊要啦。
暗瘡印
之前轉左防曬定落妝水搞到毛孔閉塞爆哂暗瘡
依家成個下巴都係印好醜樣
最近頂唔順用返gel plus 但去印好似好慢
睇下skin care有冇得加啲落去等佢去印去得快啲
好似冇1st trial價你覺得值唔值699,我未試過針清唔係好清楚通常幾錢
冇左第一次試做價?咁我覺得如果好需要針清可以試下既,一次699我覺得都Ok,總好過比平少少但出去清到又紅又痛又流血囉
問咗好似都係699我未試過針清㗎其實要幾耐清一次,我呢排用緊paula bha係慢慢好咗同冇再差落去,但諗緊可能加埋針清會快啲

想問下有無絲打用過呢set野
見啲人個個都講佢個清潔棉同red line
無咩評論關於呢set野~

本身用緊肌研糀潤 但知佢係藍底就想轉
jp amazon我又搵佢唔到
有無絲打有好推介

混乾肌
我自己都係3-4個月先一次,有時懶會大半年先去睇自己經濟能力,接受到就可以去試下因為我之前試過貪平 好似200/300蚊響出面做一次針清,痛到仆街仲成鼻損曬流曬血
個清潔棉清到敏感 redline又冇太大幫助 不過佢有枝遮瑕係唔錯嘅
我好驚整損幾個月一次加平時做足清潔都keep到乾淨?
絕對keep到,但唔會係完完全全一粒都冇因為平時護膚係最緊要的!
等我都試吓先唔該絲打
我都見好多人對佢啲野批判得好勁
所以諗左好耐都無落手
嬰兒針係唔係真係咁勁 可以美白保濕去印
暗瘡印用skinoren 萬能
我記得佢呢隻好似話可以搽埋下面
好想美白下面有冇方法/product介紹
我做左一次嬰兒針,我覺得係真係幾保濕。但美白去印就無話好覺。 無咁暗黃囉。
用過佢黎白,無咩用
我係油肌都係用om
妝感好好 又blur到毛孔
出左油有奶油肌既效果
用粉底液好快就溶到一點點 又焗
礦物粉係有乾爽既感覺

但乾肌就可能要用保濕base

利申 已用過4盒om打手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞