不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
防腐劑排第四
金盞花成分好少
呢個價錢唔太值
咁有無類似鎮靜舒緩嘅toner推介
海港城個間有個細細粒齊蔭都好好
試粉底試左成粒鐘 好有心機教我點上
仲比埋個掃我練習
有冇人有Selfridges free shipping?想買clarins呀
用緊開架 may記 fit me
覺得遮瑕唔夠力 唔可以完全遮黑眼圈
唔知關唔關本身白同用色號淺
但夠水潤 我用前有查cream 完全唔會乾同無眼紋出黎
Apieu 既積雪草ampoule
I’m from 既 艾草toner
兩隻成分list都極簡單,做到鎮靜舒緩
價錢合理
好呀thanksss我諗諗佢
不過我用過好多韓國護膚品覺得無用就對韓國野無咩好感
雖然平過kiehl’s albion好多

Alteya Organics
真.organics
純花水
重點好平 上網買直頭有退稅添
韓國都有好既skincare 只係要識睇成分表揀
Innisfree果啲就不了
網: lovelula

有無絲打都係organic愛好者
有冇人試左covermark 隻新粉底?
想入手
韓國近幾年好多著重成份既開架brand 好多韓國人學識睇成份去揀 所以innisfree etude house依類大牌都出多左成分簡單、主打一隻有效成分既產品
Apieu個積雪草真心好用 用完皮膚前所未有地咁穩定 m前後都無點生暗瘡
Apieu 積雪草ampoule 已經用左2支30ml 2支50ml
超快吸收,擺係toner個step用
Purito, klairs, Cosrx, Benton, apieu, I’m from, sioris 依啲牌子都有唔少靚成分表既products
韓國skincare已經進化左好多
去印效果點?
月經問題
有冇絲試過嚟完m後, 乾淨咗一個星期,又有啲淺啡色嘅分泌物, 好驚又嚟m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞