不規則分享 | 化妝品 + 護膚 34

1001 回覆
9 Like 13 Dislike
紅色包裝果條舒敏line都得啦,我都係求其買
首先呢個時勢仲淘寶。。
第二to大把地方有得賣 點解要淘寶
用緊 Dr Jart Cica serum + Apieu Cica cream
黎緊想轉用同一隻brand,有冇人比較過兩者
我見日本youtuber、女藝人較多用Dr Jart,不過佢貴d
嚟緊會去韓國想買下護膚品,但之前中過好多次伏

想問下呢啲有無絲用過cnp既蜂膠系列同埋支peeling booster,我睇吉田朱里佢好似好推

同埋有無人用過mediheal既保濕mask,會唔會好大陣香料味我見樂天免稅店買好抵見到消委會又好推呢隻mask

Btw睇完上面我已經決定要買apieu個積雪草ampoule,好燒呀 仲有無其他推薦

再btw大家聖誕快樂,今晚出嚟行街
有無人beautylish 夾單?free delivery 差$300🙈
積雪草精華推apieu 定係嘉𡛓妮爾好?
Apieu果隻成份最簡單,無記錯應該得兩至四種成份
嘉果隻係有精油,雖然唔係排得前,但我自己用一定唔會揀有essential oil既產品
唔該晒你 見樓上話官網有買一送一 但好似要有韓國電話number先申請到ac?
補充下 apieu個支得兩隻成分 Centella asiatica 99.99%, madecassoside 0.01%

題外話 apieu化妝品都唔錯 腮紅液be01好靚
暗瘡印係紅色素, 皮秒針對黑色素, 有淡左但但唔係勁work
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞