[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
o365轉咗之後係唔係無得用http://stu.ust.hk 想註冊ac

我係照用啵
有無巴打可以教下comp1022q assignment?

Eliza 定 music keyboard?

今日六點交啦喎
依家先做

d lab跟住lab manual基本上穩攞

d lab跟住lab manual基本上穩攞

上個sem music keyboard 玩highlight先要自己做
林鄭巧ball牙
香港有希望
林鄭巧ball牙
香港有希望

lm睇封殺連登cc台
林鄭巧ball牙
香港有希望

lm睇封殺連登cc台

眾望所歸 高票當選 林鄭支持者揮手區
留名保平安
林鄭巧ball牙
香港有希望

lm睇封殺連登cc台

眾望所歸 高票當選 林鄭支持者揮手區
留名保平安

巴打可唔可以教下 一路考midrterm剩係做佐lab 無掂過assignment
巴打可唔可以教下 一路考midrterm剩係做佐lab 無掂過assignment

上個sem有個巴打抄assignment
結果比人降一個subgrade+份嘢0分
巴打小心啲
利申 份嘢完全自己做
777 jackpot咩

上個sem有個巴打抄assignment
結果比人降一個subgrade+份嘢0分
巴打小心啲
利申 份嘢完全自己做

巴打係今年1022q?
我唔太明佢點樣detecting words in sequence 點樣做. 因為我按lab5 個code 打又無咩問題
777 jackpot咩

柒柒柒
鄉港巧Ball

咱們都是內地同胞啊
中国人一家親
鄉港巧Ball

咱們都是內地同胞啊
中国人一家親

支持 同胞們
選乜特首
跑馬好過啦
Currently no more information about the bonus quizzes
Currently no more information about the bonus quizzes

又話有
張畢業證書寫林鄭
張畢業證書寫林鄭

6月畢業不過11月行畢業典禮咁係寫689定777
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞