[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
elec1100 midterm真係炒左

唔係淨係出左stat炸咩
利申幾肯定lab midterm below mean

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我都係->->->->->->

lab midterm 1分=written midterm 5分果下真係

lab midterm 1分1%, 追唔返

反正hea開,希望砌完車執到個A-

我最柒係走得太多堂
miss左第一個quiz,又無2.67%

好似仲有1個

應該唔係聽日掛
佢好似多數教完一大part先test一次

剩返幾堂

星期五次次都自製dayoff
佢就次次星期五出quiz

有day-off

係自製果隻

自製都冇
elec1100 midterm真係炒左

唔係淨係出左stat炸咩
利申幾肯定lab midterm below mean

哦F5完見到了

你實全部滿分

WM還好
LM真係炒左

14分,炒左

係真係炒果隻炒左

我都係->->->->->->

lab midterm 1分=written midterm 5分果下真係

lab midterm 1分1%, 追唔返

反正hea開,希望砌完車執到個A-

我最柒係走得太多堂
miss左第一個quiz,又無2.67%

好似仲有1個

應該唔係聽日掛
佢好似多數教完一大part先test一次

剩返幾堂

星期五次次都自製dayoff
佢就次次星期五出quiz

有day-off

係自製果隻

自製五日day off

今年1014mid term好難?

將兩個鐘做啲野塞入個半入面

唔係,但份卷好on9,Long Q 唔洗運算,寫條equation出黎就得,但MC就考運算
MC做既野放係LQ, LQ做既野放係MC

講真如果係識 一個鍾都做得哂
難度我覺得同webwork差唔多

唔夠時間做多次 check卷
樓上 1014攞99分果位ching
同math year 3 果條撚屌一樣

已經知道佢本人係邊個,想知再講

法國ching潛左水

唔想知 講左無女

唔想知 講左無女

爆啦

唔想知 講左無女

爆啦

屌您老母70分都below mean

好出奇啊
科大學生個個精英
99分真係基本
70分都拎出黎講

好出奇啊
科大學生個個精英
99分真係基本
70分都拎出黎講

97分都可以below mean, 點解70唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞