[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
jun luo 班 係咪全部人滿分

DKLM 淨係出sd,mean把撚咩
jun luo 班 係咪全部人滿分

DKLM 淨係出sd,mean把撚咩

math1014 冇滿分
屌 1014高成個sd都淨係得B-

Abs grade都戅鳩

班prof想玩撚死班學生
A range比呢度班ching拎哂

June luo出分未啊屌

你班仆街唔上堂呀拿

你班仆街唔上堂呀拿

成個sem上堂次數1隻手數得哂
1014 30分有冇 A range? 利申:今個sem 9cred

你班仆街唔上堂呀拿

個個有分得我冇

你班仆街唔上堂呀拿

個個有分得我冇

我都未有
其實好事嚟
又開心多日
唔洗炒住
有無smartone巴打comment下

同問 大專生plan

Smt 狗也不屌

得CSL同smt有大專plan

csl 最快, 但想地鐵都收到就smt
其實係度讀係為乜

同問 大專生plan

Smt 狗也不屌

得CSL同smt有大專plan

csl 最快, 但想地鐵都收到就smt

如果唔係要返大陸,一早轉去csl

IN加藤鷹, WE TRUST

原來係你開post

IN加藤鷹, WE TRUST

原來係你開post

唔係我

其實June luo教得幾好
上堂都肯認真講下example
雖然notes成日有D錯 解解下自己又停低諗一陣
高過mean但c range
sosad
希望個bonus quiz最後無左件事

希望 final放水有滿分
高過mean但c range
sosad

me too ching
究竟出左分未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞