[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
今晚有$38 hkexpress機票。大家快D捕定

HKE 狗也不屌
幫人搶過幾次日本來回連稅,行李500蚊內
與其係咁回解唔買$1000 business class 又唔係差得遠

我屌呀我乜都屌 有旅行去就得
偏偏我女朋友唔知佢得唔得閒 自己去佢又不爽

女朋友

HKE 狗也不屌
與其係咁回解唔買$1000 business class 又唔係差得遠

ching好串

有錢又有女,人生贏家

HKE 狗也不屌

ching好串

有錢又有女,人生贏家

呢到啲ching 日日係到話自己學渣垃圾
但有囡已經嬴曬啦
仆街溫唔切
其實溫左都唔識

HKE 狗也不屌

ching好串

有錢又有女,人生贏家

但有囡已經嬴曬啦

Chings 今晚搶返張機票出走啦 心情會好好多
有冇睇過白日夢冒險王 有女唔係贏家 去到旅行先係贏家

5月同女出走東京

ching好串

有錢又有女,人生贏家

但有囡已經嬴曬啦

5月同女出走東京

人生贏家

同左手去咋

ching好串

有錢又有女,人生贏家

但有囡已經嬴曬啦

5月同女出走東京

人生贏家

同左手去咋

法國自己同個post格格不入 冇錢冇女冇gpa

有錢又有女,人生贏家

但有囡已經嬴曬啦

5月同女出走東京

人生贏家

同左手去咋

利申 我個名
有冇大神教教小弟hall點插router
因為ㄧ開始上唔到網所以連set up router都做唔到

唔記得點set 好似係有個designated既專門set up既網可以上 tplink係

有邊部router係設計到要上到網先set到架

搵番router mac address 先
用部pc/mac simulate 番個mac address 上佢個網register, 之後等10分鐘就ok

等我試下先多謝大家

god sinb

但有囡已經嬴曬啦

5月同女出走東京

人生贏家

同左手去咋

利申 我個名

有冇大神教教小弟hall點插router
因為ㄧ開始上唔到網所以連set up router都做唔到

唔記得點set 好似係有個designated既專門set up既網可以上 tplink係

有邊部router係設計到要上到網先set到架

搵番router mac address 先
用部pc/mac simulate 番個mac address 上佢個網register, 之後等10分鐘就ok

等我試下先多謝大家

god sinb

我決定退出連登
我決定退出連登

我決定退出連登

呢到唔啱小毒毒
聽日又要返大陸
我決定退出連登

呢到唔啱小毒毒

跟隊
聽日又要返大陸

唔好翻牆隱退啦
我決定退出連登

呢到唔啱小毒毒

跟隊

搵唔到女朋友咪搵男朋友囉
有無人知 secret 姓孽單野係點
同女朋友去海洋公園
有冇師兄係搭頭先08:05嗰班91P?笑撚死
bocconi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞