[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
gpa 低,無intern 要
讀完乞食
讀完乞食

其實乞食...

gpa高都是一樣
讀完乞食

其實乞食...

gpa高都是一樣

本來無一物
offer offer offer offer
Huma1000 quiz lowest
是咪可以等retake

出左啦咩

坐左幾耐
有冇人知civl2510 midterm sd幾多?
是咪可以等retake

出左啦咩

坐左幾耐

點睇架,我CANVAS冇,你地L幾,我就L1?

點睇架,我CANVAS冇,你地L幾?我就L1

L2出左成個禮拜
其實June luo教得幾好
上堂都肯認真講下example
雖然notes成日有D錯 解解下自己又停低諗一陣

同意,當年1014係佢教,雖然照讀ppt比較悶,但有唔明落堂問,佢都好有耐性解比你聽(廣東話/國語都得),之前讀某個數學course有地方諗極都唔明,最後去MSC比佢解完即刻明。
利申:數學系 1014 A

但佢英文啲口音
你老味琴晚食完seafront 肚屙發燒
是咪可以等retake

出左啦咩

坐左幾耐

L2出左成個禮拜

L1等左咁耐都未有,mean幾多

low 5, mean 12, high 20
利申 below mean
是咪可以等retake

出左啦咩

坐左幾耐

L2出左成個禮拜

L1等左咁耐都未有,mean幾多

low 5, mean 12, high 20
利申 below mean

渣架
角唔角為左保障科大利益
應該要擴大c range到50%令同學更有動力讀書
角唔角為左保障科大利益

反正讀唔讀都C range,更加唔讀啦

加多條1個sem拎多過3個c range就收warning
咁有動力啦掛
角唔角為左保障科大利益

1% A Range
2% B Range
2% C Range
75% D
20% F
角唔角為左保障科大利益

1% A Range
2% B Range
2% C Range
75% D
20% F

只有3成人畢業
角唔角為左保障科大利益

1% A Range
2% B Range
2% C Range
75% D
20% F

只有3成人畢業

科大只需要爆4學霸
超越MIT不是夢
有冇人知civl2510 midterm sd幾多?

鍵騎考成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞