[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
有無手足未試過比人freeride

yr1 已經比人freeride
黃軍豪 Leo Wong

https://www.facebook.com/hoochan.hkcos?fref=ts

科大CS year 2

愛好:易服, freeride

屌你寫個慎入得唔得呀

https://www.facebook.com/hoochan.hkcos?fref=ts

科大CS year 2

屌你寫個慎入得唔得呀

科大CS year 2

屌你寫個慎入得唔得呀

巴打你寫左啦

1014同學們可唔可以停止reply去成個L1L2 list

有冇大神教教小弟hall點插router
因為ㄧ開始上唔到網所以連set up router都做唔到

未試過 未做過project

未試過 未做過project

聽日考physics 咩都唔識
電果到 left hand right hand rule都未分到幾時用咩
on9學校elective又揀埋哂咩medical physics
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic
咁medical physics係好定唔好

medical phys 好bio
睇唔明

Oh我以為你話中學個陣讀

retake dse
第一科

聽日考VA唔係PHY喎師兄
PHY後日先考啊
利申: 今年retake phy

唔記得點set 好似係有個designated既專門set up既網可以上 tplink係

有邊部router係設計到要上到網先set到架

搵番router mac address 先
用部pc/mac simulate 番個mac address 上佢個網register, 之後等10分鐘就ok
聽日考physics 咩都唔識
電果到 left hand right hand rule都未分到幾時用咩
on9學校elective又揀埋哂咩medical physics
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic

睇唔明

retake dse
第一科

PHY後日先考啊

sor囉記錯
溫緊ls 好驚問特首選舉

串連唔到你既logic

睇唔明

retake dse
第一科

PHY後日先考啊

sor囉記錯
溫緊ls 好驚問特首選舉

唔洗驚啦 上年尾就出好曬卷啦

ls班人做野慢 起碼年頭

唔記得點set 好似係有個designated既專門set up既網可以上 tplink係

有邊部router係設計到要上到網先set到架

搵番router mac address 先
用部pc/mac simulate 番個mac address 上佢個網register, 之後等10分鐘就ok

等我試下先多謝大家
今晚有$38 hkexpress機票。大家快D捕定

HKE 狗也不屌
幫人搶過幾次日本來回連稅,行李500蚊內
與其係咁回解唔買$1000 business class 又唔係差得遠
今晚有$38 hkexpress機票。大家快D捕定

HKE 狗也不屌
幫人搶過幾次日本來回連稅,行李500蚊內
與其係咁回解唔買$1000 business class 又唔係差得遠

我屌呀我乜都屌 有旅行去就得
偏偏我女朋友唔知佢得唔得閒 自己去佢又不爽

ching好串
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞