[HKUST] 科大討論區 - 炒左mid term 女友話要分手 (14)

1001 回覆
7 Like 6 Dislike
#fys8642 [QFin Yr1]
好心你地未溫好書炒左就唔好賴人啦
1014份卷又淺又短其實已經就哂你地
有人話咩拎B無資格話人呀麻,我今次midterm 99分夠資格啦掛?
邊個扮河仔咁低汁
屌您老母70分都below mean

好出奇啊
科大學生個個精英
99分真係基本
70分都拎出黎講

97分都可以below mean, 點解70唔得

得99分都夠膽拎出嚟講
有人話咩拎B無資格話人呀麻,我今次midterm 99分夠資格啦掛?
邊個扮河仔咁低汁

邊個扮河仔咁低汁

係咪借刀炸?
如果唔係 條友都算極度自我中心
喂 玩還玩咪喺公海扮qf啦 整臭哂個朵

qfin

qfin

攞嚟衰
成個po一大陣酸味
利申:pH<7

qfin

攞嚟衰

On9江河 俾人搞撚到上公海 真係好肉酸

qfin

攞嚟衰

聽日考physics 咩都唔識
電果到 left hand right hand rule都未分到幾時用咩
on9學校elective又揀埋哂咩medical physics
無bio底完全唔明
求3
電果到 left hand right hand rule都未分到幾時用咩
on9學校elective又揀埋哂咩medical physics
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic
咁medical physics係好定唔好

medical phys 好bio
睇唔明
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic

睇唔明

Oh我以為你話中學個陣讀

retake dse
第一科
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic

睇唔明

retake dse
第一科

take 過1112+1114 裸考dse phy都得啦
無bio底完全唔明
求3

串連唔到你既logic

睇唔明

retake dse
第一科

原來係咁
做第個咪得
利申個陣4個做曬

E1 有phys1002
E2 有chem1020
E3 有phys1003
E4呢
公平咩科大
準備retake dse入cu engine有咩要留意
準備retake dse入cu engine有咩要留意

嶺大分數, 三大名氣

qfin

攞嚟衰

我覺得真係佢本人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞